Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a kiakadásom?
Én is laktam együtt 4 pasival az egyetemi éveim alatt, köszöntünk egymásnak a folyosón, és ennyi volt a viszonyom velük.
Bizony igen sokan lakótársakkal élnek, egyedül anyagi csőd albérletet fenntartani, főleg fiatalon.
Mi ezzel a gond?
És főleg, mi értelme, ha veszekszel vele? Meg lehet beszélni ha valami bánt, sőt, meg is KELL beszélni, de mi értelme a veszekedésnek? Attól jobb lesz?
Minek vagy a pároddal amúgy, ha féregnek nézed, aki képes lenne megcsalni?
Fizeted a lakást a két csaj helyett?
Vagy boldogabb lennél, ha utálnák egymást?
Egyáltalán milyen jogon mersz te beleszólni, hogy hol és hogyan él? Semmi közöd hozzá.
Annyira felnőttnek érzed magad: viselkedj is úgy! Ne hisztizz, mint egy óvodás kis picha, ha a feszültség keltésen kívül semmi célod nincs.
Amíg nem tudsz jobb megoldást ajánlani, addig pofa alapállás. Ő valószínűleg örül, hogy van hol laknia, ki tudja fizetni, és kijön a lakótársakkal. Nem fog azért bérelni 140-ért egy lakást, hogy te ne hisztizz. Szállj le a földre!
Teljesen mindegy, hogy mekkora hisztit csapsz. Mégis mit vársz? Menjen az utcára? Fizessen 140 lakbért? Vagy van lakásod, ahova oda tud költözni?
Amíg egy elfogadható megoldással nem állsz elő, addig nincs jogod hisztizni.
"szeretem és bizzok benne"
"aggodom hogy 2 növel él együtt, és lehet valami történhet ha ketten vannak épp a házban"
Most akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!