Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a kiakadásom?
20. Igen, volt idoszak, amikor rajta kaptam a paromat valami hazugsagon vagy fullentesen, ki hogyan nevezi. Tok mindegy, bantott, nem esett jol, h nem volt oszinte. Megbantottnak ereztem magam. Abban az idoszakban olyan is voltam, h mindenen kepes voltam morogni, durcaskodni, vagy esetleg bunkozni... Aztan a parom elmondta, h nem mer oszinte lenni, pontosan ezert, h egy szamara tok jelentektelen dolgon is kepes vagyok belhezni.... Elgondolkodtam ezen, es igen, igazat adtam neki, h tenyleg kibirhatatlan voltam.
Kerdezo, ahelyett, h a “mert hazudott blabla, nektek hogy esne?” helyett tegy egy kis onvizsgalatot. Oke, hazudott, nem szep dolog, kapott mar dada-t. Most pedig rajtad a sor, h magadba szallj, majd beszelj vele, h miert nem volt oszinte, h mitol felt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!