Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a kiakadásom?
Nyilván nem, de tudod lehet ehhez normálisan is hozzáállni. Ha olyan embernek ismer meg téged, aki képes felfogni, hogy a lakótársai nem jelentenek veszélyforrást és nem kezdesz el hisztizni rajta, akkor valszeg elmondja sokkal előbb. Nálunk ez már a legelején kiderült, hamar be is mutatott a csajoknak, hiszen ők is jóban voltak. Sőt, az egyikükkel a mai napig nagyon jóban vagyunk mind a ketten, a másikukkal már nem sok kapcsolatot tartunk, de csak mert másik kontinensre költözött.
Eszembe se jutott volna női lakótársakon problémázni, vádaskodni, kombinálni, úgyhogy nem kellett tartania a reakciómtól. Nekem is voltak férfi lakótársaim, úgyhogy pontosan tudom, hogy ha valaki kettesben van valakivel egy légtérben, az még egyáltalán nem jelent semmit, főleg nem szexet.
Fel kell fognod, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy kontroll alatt tartasz mindent. A bizalom még a szerelemnél is sokkal fontosabb egy kapcsolatban, ha nem vagy képes ezt maximálisan megadni (persze, egy ilyen botlása után eltarthat, mire visszaépül, de ehhez ketten kelletek és valami azt súgja, hogy előtte se lehetett sok bizalmad felé) akkor jobb, ha nem is kezdesz párkapcsolatba.
Nem csodálom, h nem mondta el. El is magyarázta, h miért. Mert nem akart veszekedni. Ergo, tudta jól, h ezt te úgysem fogod megérteni. Légy őszinte, akkor nem ezt gondoltad volna ha azonnal elmondja? :D Ne nevettess olyan válasszal, h "Akkor más lett volna". Nem neked kellene a bizalmon gondolkodnia, hanem a párodnak. Ő nem bízik benned annyira (pontosan ezért, amit itt leírtál hisztinek), h értelmét lássa, h veled megossza. Én ezmiatt aggódnék, h a párom nem mer velem semmit sem megbeszélni.
Még fogadok azt sem tudod, h mi az, h munka, mi az, h magadat ellátni... Amíg ezzel nem vagy tisztában, addig ne pattogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!