Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogos a kiakadásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
A barátom külön lakik és dolgozik,csak az a baj hogy 2 növel lakik együtt ami nagyon zavar és bánt mert ahogy láttam nagyon jobban van velük és agodom és veszekedtem vele ez miatt! Kiakadtam teljesen mikor ez ki derült elöször még le is tagadta azt mondta azért mert nem akkar veszekedni. Azt mondta bizzak benne mert ö nem ojan ráadàsul idösebb nök mint ök...ettöl persze èn nem nyugodtam meg teljesen. :( 18/làny
2018. jan. 30. 15:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10 Már énse tudom ugy érzem kezdek meg bolondulni és nem tudom màr mit higyek. Te meg bizznàl a pàrodban a ilyen helyzetbe kerülnèl ès hazudna?
2018. jan. 30. 16:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Mint írtam, voltam ilyen helyzetben, csak épp nem hazudott róla soha. Az őszinteségben hiszek és nem lennék együtt hazug emberrel, viszont őszintén szólva a reakciódból ítélve simán el tudom képzelni, hogy azért sunnyogott, mert joggal félt attól, hogy így fogsz rajta balhézni. Ez nem mentség és ezt alaposan át kell beszélnetek, de alapjáraton azzal, hogy női lakótársai vannak, nincs az égvilágon semmi gond.
2018. jan. 30. 16:40
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 Na miért talàn mit hitt hogy majd ennek én örülni fogok meg fogom tapsolni?
2018. jan. 30. 16:42
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Ne tapsikoljál bogaram hanem vegyél ki albérletet,vagy vegyél lakást és szólj neki szeretnéd ha hozzádköltözne.
2018. jan. 30. 16:48
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 Azt tervezük hogy, majd egybe fogunk költözni mert ez igy nem lesz jó hoszzu tàvon mert meg bolondulok:)
2018. jan. 30. 16:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem, de tudod lehet ehhez normálisan is hozzáállni. Ha olyan embernek ismer meg téged, aki képes felfogni, hogy a lakótársai nem jelentenek veszélyforrást és nem kezdesz el hisztizni rajta, akkor valszeg elmondja sokkal előbb. Nálunk ez már a legelején kiderült, hamar be is mutatott a csajoknak, hiszen ők is jóban voltak. Sőt, az egyikükkel a mai napig nagyon jóban vagyunk mind a ketten, a másikukkal már nem sok kapcsolatot tartunk, de csak mert másik kontinensre költözött.

Eszembe se jutott volna női lakótársakon problémázni, vádaskodni, kombinálni, úgyhogy nem kellett tartania a reakciómtól. Nekem is voltak férfi lakótársaim, úgyhogy pontosan tudom, hogy ha valaki kettesben van valakivel egy légtérben, az még egyáltalán nem jelent semmit, főleg nem szexet.

Fel kell fognod, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy kontroll alatt tartasz mindent. A bizalom még a szerelemnél is sokkal fontosabb egy kapcsolatban, ha nem vagy képes ezt maximálisan megadni (persze, egy ilyen botlása után eltarthat, mire visszaépül, de ehhez ketten kelletek és valami azt súgja, hogy előtte se lehetett sok bizalmad felé) akkor jobb, ha nem is kezdesz párkapcsolatba.

2018. jan. 30. 16:55
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Köszönöm a vàlaszt:) bizzni bizzok benne csak most egy kicsit kètsègbe estem mert hazudott igaz, kicsit èm is fòrro fejü vagyok tulreagàltam de forditott esetbe ő is ezt tette volna mint èn! Engem csak az zavart hogy hazudott nekem, de probàlom magam visza fogni ès vàltoztatni ezen majd,köszönöm a vàlaszt aranyos vagy.
2018. jan. 30. 17:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze, érthető, hogy a hazugság most megingatott, de ha ilyen hirtelen haragú vagy, akkor elég hihető, hogy tényleg csak a reakciódtól való félelem miatt tette. Csak gondolj bele, őszinte önkritikával. Beszéljétek át ezt alaposan, egyezzetek meg abban, hogy ezentól sunnyogás nélkül elmond bármit, te pedig tegyél azért, hogy merjen őszinte lenni veled (például kezdj el önuralmat gyakorolni és ne kombinálj:)). Szerintem semmi helyrehozhatatlan nem történt, de mindketten hibásak vagytok és rosszul kezeltétek a dolgokat, együtt kell ezen dolgoznotok. Sok sikert!
2018. jan. 30. 17:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem csodálom, h nem mondta el. El is magyarázta, h miért. Mert nem akart veszekedni. Ergo, tudta jól, h ezt te úgysem fogod megérteni. Légy őszinte, akkor nem ezt gondoltad volna ha azonnal elmondja? :D Ne nevettess olyan válasszal, h "Akkor más lett volna". Nem neked kellene a bizalmon gondolkodnia, hanem a párodnak. Ő nem bízik benned annyira (pontosan ezért, amit itt leírtál hisztinek), h értelmét lássa, h veled megossza. Én ezmiatt aggódnék, h a párom nem mer velem semmit sem megbeszélni.

Még fogadok azt sem tudod, h mi az, h munka, mi az, h magadat ellátni... Amíg ezzel nem vagy tisztában, addig ne pattogj!

2018. jan. 30. 20:43
 20/21 A kérdező kommentje:
#19 Ti itt könnyen beszèltek oszàtok az èszt:) meg nèznèm neked hogy esne ha hazudnànak.
2018. jan. 31. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!