Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt a kiakadásom, vagy házisárkány lettem?
Az előzményekről annyit, hogy anyukám már ritkán van itthon, ezt ki is használjuk a barátommal és már szinte itt lakunk nálam.
Sokszor hagy itthon sok kaját anyukám is, viszont legtöbbször én készitek valamit. Nem azért, mert elvárja a párom, hanem mert jól esik gondoskodni róla, és a munkája miatt sokszor ideje sem lenne készitenie magának, és amúgyis nagyon szeretek finomakat alkotni.
Az este is egy ilyen alkalom volt, kitaláltam, hogy az egyik kedvencét fogom késziteni. Közben ő lepihent, telefonált, ezt-azt csinált. Majd vacsoráztunk belőle, örültem, hogy izlik neki. Befejeztük én meg nekifogtam összeszedni a dolgokat, ő meg közben elment az asztaltól és elkezdett telefonozni, pedig még szerettem volna hozni a desszertet is.
Emiatt kissé ideges lettem és felhoztam neki, hogy én itt próbálok a kedvére tenni, és ha nem is segit összeszedni a dolgokat legalább annyival tiszteljen meg, hogy a desszertig az asztalnál marad vagy legalább nem foglalkozik a h-lye telefonnal.
Aztán nem értette, miért akadtam ki ezen, de végülis nem alakult vita, mert lenyugodtam és nem folytatjuk.
Utána kezdtem el gondolkodni, hogy vajon jogosan förmedtem-e rá, vagy kezdek házisárkánnyá válni? Azt tiszteletben tartom, hogy napi 8-10 óra munka után el van fáradva, de ezt valamiért szemtelenségnek éreztem, jogosan? Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
20L
Embere válogatja.
Én is csak a konyhában tudok enni, nem megyek el az asztaltól, amíg be nem fejeztem. Ezzel szemben vannak emberek, akik még a gép előtt is kajálnak, sőt, még az ágyukba is beviszik az ételt...
Valószínűleg azért nem értettétek meg egymást ilyen téren, mert más-más szokásokat képviseltek. Ezt igazából csak megbeszélni lehet, és megtalálni azt a megoldást, ami mindkettőtöknek jó.
21/L
De, kezdesz az lenni sajna.
Ezt nokent mondom.
23N
Köszönöm a válaszokat.
Igen, tudta, együtt raktuk hütőbe, mondtuk is, hogy vacsi után megesszük.
Igazából én sem vagyok ilyen szokásokhoz kötött, mindketten szoktunk laptop előtt is enni. A főfogásokat azért rendesen asztalnál, és ez a vacsi is ilyen volt, szépen megteritett asztallal, gyertyákkal...
A desszertet simán megehettük az ágyban is, jobban belegondolva az zavart leginkább, hogy amiközben én neki kedveskedem ő a hülyeséget nézi és az 'fontosabb' nem pedig mondana valamit nekem, vagy akármi. Mintha elrontotta volna az este hangulatát. Nem tudom mennyire értitek :/
3as vagyok.
Azert ennyire ne emeszd magad. Ha alapvetoen nem vagy ilyen, csak 1xi, az barmi mas dolgok osszjatekanak a vegeremdneye is lehetett most, h igy hisztiztel.
Nem áldozat egyáltalán, szivesen teszem, de jól esne ha értékelné is. Nekem emiatt úgy tünt, hogy semmibe veszi az egészet, jóllakik és aztán csak röhög a telefonján.
Együtt is szoktunk 'lustálkodni' nézni ezt-azt a kütyükön, nem vagyok teljesen ellenük...viszont ha ő szervez nekem valamit, vagy készit, akkor nem veszem elő közben és nyomkodom a telefonom.
Bár lehet rosszul fogom fel az egészet, és nincs is ebben semmi :( köszönöm a válaszokat.
Szerintem ez nem volt jogos, mert egyrészt nem tudhatta, hogy lesz még desszert, másrészt tényleg lehet, hogy máshoz van szokva.
Ami annyira nem tetszik a leírásban, hogy úgy látom, ő ott nem sok mindent csinál, még az asztalról se jut eszébe elpakolni. Ez máskor is így van, hogy hazajön a munkából aztán csak fetreng meg telefonozik? Te dolgozol?
Más is 8-10 órát dolgozik, mégis csinál még valamit otthon is. Szóval azért nem kell állandóan kinyalni a s.ggét, meg kiszolgálni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!