Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg hazisarkany vagyok?
Úgy osztjuk meg, hogy szinte minden felesbe, munkaidőtől meg mindentől függetlenül, nem csinálok meg semmit a párom helyett, mert nem retardált ő sem, én meg nő vagyok, nem bejárónő. Főzni ő szokott általában, mert én utálok, ő meg szereti csinálni, tehát ő egy fokkal több mindent csinál itthon.
Ilyen lusta életképtelen csávóval mint a pasid, 5 hónapot se lennék, nemhogy 5 évet :DDD
Magyarán magasból szarik rá, hogy csinálja a retket és eltartod.
Alkalmazd a leszarom terápiát.
Ne főzz, ne moss, ne takaríts, majd rájön, hogy meg kéne mozdulnia, ha már ő van otthon egész nap.
Érdekes, fordított esetben, ha a nő van eltartva, és a férfi dolgozik, akkor mindenki habzó szájjal őrjöng, ha az nem főz, mos, takarít...
Egy lusta, hisztis óriáscsecsemővel élsz együtt, akinek pótanyuci kell, nem barátnő, ez a nagy büdös helyzet. Átnevelni már nem fogod tudni 30 évesen, szóval számíts arra, hogy ez így marad.
Nálunk nem téma a házimunka, szó nélkül kiveszi a részét a párom, munka után is elmosogat, mos, felporszívózik, vagy épp főz, bármit megcsinál, ha úgy van, kérnem sem kell. Akinek több épp a szabadideje (beosztás, stb.) az vállal többet, de amúgy egyformán teszünk nagyjából hozzá. Annyival vállalok én többet, hogy én főzök és vásárolok be az esetek 90%-ban, de szeretek főzni, úgyhogy nekünk ez így jó.
Feleség vagyok, hosszú idő óta és a mäsik úgymond"-kiszolgálásával nincs bajom.... - Na de ha nem dolgozna bármilyen átmenetileg (hacsak nem beteg)akkor emelje csak meg a fenekét ès tegye magát hasznossá!
Konkrétan így rádmászni,hogy te cipelj minden terhet! Ezt azért ne!
Én a "te vagy a nő, neked kell megcsinálni" felszólalásra kezdtem volna el csomagolni.
Nekem egy párkapcsolat egyenlőségről szól, nem a másik hímsoviniszta b@romságairól.
Ez mekkora paraszt, te jó ég...! xD Ahogy olvastam a magyarázatodat, már jegyeztem magamban, h mit fogok kiemelni és külön reflektálni rá, de a végére besokalltam. Ilyen nincs basszus, ne haragudj, de kész vagyok, nem tudok épkézláb kommentet összehozni!
A helyedben közölném, hogy mostantól befejeztem a házimunkát, MINDET, magamra főzök, magamra mosok, stb., (amennyiben a dzsuva elviselhetetlenné válik - egyelőre - elköltözök... te meg leszel szíves bejárőnőt felvenni, és fizetni - a nem létező fizetésedből -, hogy elvégezze azt a MUNKÁT, amit én ideáig ingyen és bérmentve csináltam HELYETTED is... (b.aszki, kész vagyok...) ha pedig nem ébred tudatára, és nem fogja fel, hogy nem a kib.aszott bejárónője vagyok, hanem - állítólag - a társa, b.asznám ki, mint macskát szarni... képzeld csak el a közös jövőtöket, h egy ilyen palinak szülnél gyereket! Jesszusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!