Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos a barátnőm kiakadása? Valóban nem helyes ez a kapcsolat?
Semennyire nem jogos, mert ők sose voltak együtt és te időben meg is kérdezted, hogy mit szól hozzá. Szép barát az ilyen...
Te is 20 éves vagy? Ehhez képest a 31 valóban nem kevés, de azért nem is annyira drasztikus a korkülönbség. Ha nem írod a korát, akkor én a leírásod alapján arra gondoltam volna, hogy apád lehetne. Amúgy ő is ismerkedett vele régebben, nem tudom mi alapon szól be neked így.
Nekem ilyen barát nem kéne, inkább nem keresném többet a társaságát. Nehogy már még te próbálj magyarázkodni neki. Annak a közös barátnak pedig elmagyaráznám, hogy valójában mi a helyzet.
A korát kihagytad.
De alapvetően, nem helyes, magaddal szemben, hogy ilyen sunyi, bosszúálló, gonosz embert a barátodnak titulálsz. Nagyon egyszerűen megoldanám a helyzetet és többet nem keresném, aztán akadjon a torkán ami "bántja".
Nem kéne olyan barát, aki miatt folyton a hátam mögé kell néznem. Akkor sem, ha eddig normálisnak tűnt.
Semmi rosszat nem tettél, ő viselkedik nevetségesen, szóval ne érezd rosszul magad miatta. Neki van barátja és eltelt közben fél év. Nem a kezéről csaptad le, hogy ennyire ki kéne akadnia. Ráadásul még szóltál is róla neki az elején és azt mondta, hogy nem érdekli. Ezek után egy szava se lehetne.
De még ha rád haragszik is, mégis miért hazudozik a közös barátotoknak és ler.bancoz? Ez már tényleg az alja, több időt ne vesztegess rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!