Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jogos a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos a barátnőm kiakadása? Valóban nem helyes ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác (31) akiért az egyik lány barátom (20) nagyjából fél évvel ezelőtt nagyon oda volt, rengeteget beszélgettek de soha nem történt köztük semmi, ráadásul lett is pasija, akivel azóta szakítottak, de lényegtelen. Viszont én ezzel a sráccal összeismerkedtem és kezdenek alakulni köztünk a dolgok. Eljárunk randizgatni, sétálgatni, értem jön ha végzek. Amikor próbáltam a barátnőmnek elmondani, hogy bizony mi beszélgetünk és alakulgatnak a dolgok akkor csak annyi választ kaptam rá, hogy lesz**ja. Én ezt úgy gondoltam akkor, hogy nyilván így van, hiszen vagyunk olyan jóban, hogy őszintén elmondjuk a véleményünket. Na ez hamar kiderült, hogy nem így van. Többször jött már értem amit ő látott is, hogy beszállok az autójába stb és tudni kell, hogy elég tehetős a srác.. Van egy közös haverunk akinek elvileg panaszkodott, hogy én pénzért “csinálom” ezzel a sráccal, illetve azért, hogy húzgáljon a 10 millió forintos autójával. Ami természetesen nem igaz, de hogy ez a közös barátunk próbáljon már velem beszélni, hogy jó útra térjek, és, hogy mennyire undorító, hogy ennyi idősen ilyen öreg csávóval bújok ágyba. (Miközben eddig nem történt semmi ilyesmi köztünk, tehát nem tudom, hogy honnan szedte). Próbáltam vele megbeszélni, de azóta a barátnőm egyszerűen nem szól hozzám, ha találkozunk és odamegyek hozzá egyszerűen őrjöng, hogy mi a fa**t képzelek magamról és, hogy mekkora egy rib*nc vagyok, hogy ezt csinálom vele. Nem tudom, hogy mi bánthatja, hiszen mindent próbáltam vele megbeszélni, hogy mennyire zavarja, de nem mondott semmit. Ennek ellenében hazugságokat terjeszt rólam, aminek nincs valóságalapja. Szerintetek ebben a helyzetben mit érdemes tenni? Valóban nem helyes egy ilyen idős sráccal járni?
2021. nov. 21. 19:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem jogos, mert ők sose voltak együtt és te időben meg is kérdezted, hogy mit szól hozzá. Szép barát az ilyen...

Te is 20 éves vagy? Ehhez képest a 31 valóban nem kevés, de azért nem is annyira drasztikus a korkülönbség. Ha nem írod a korát, akkor én a leírásod alapján arra gondoltam volna, hogy apád lehetne. Amúgy ő is ismerkedett vele régebben, nem tudom mi alapon szól be neked így.

Nekem ilyen barát nem kéne, inkább nem keresném többet a társaságát. Nehogy már még te próbálj magyarázkodni neki. Annak a közös barátnak pedig elmagyaráznám, hogy valójában mi a helyzet.

2021. nov. 21. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A korát kihagytad.

De alapvetően, nem helyes, magaddal szemben, hogy ilyen sunyi, bosszúálló, gonosz embert a barátodnak titulálsz. Nagyon egyszerűen megoldanám a helyzetet és többet nem keresném, aztán akadjon a torkán ami "bántja".

Nem kéne olyan barát, aki miatt folyton a hátam mögé kell néznem. Akkor sem, ha eddig normálisnak tűnt.

2021. nov. 21. 20:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
*A korod kihagytad.
2021. nov. 21. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Össze akarsz jönni a pasival, akiért valószínűleg eléggé oda van. Pont annyira vagy jó barátnő, mint ő.
2021. nov. 21. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
4, az után, hogy a "barátnő" közölte, hogy leszarja. Szerintem a kérdező nem hibázott.
2021. nov. 21. 20:15
 6/16 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, én most 21 éves vagyok. Szerintem az én barátságom nem említhető az övével, hiszen mindent próbáltam vele megbeszélni. Ha ő őszintén megmondta volna, hogy igen, neki még mindig ugyan úgy tetszik, akkor hagytam volna. De neki volt már pasija is eközben, és elég régóta nem is beszélnek.
2021. nov. 21. 20:20
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem 10 év korkülönbség még belefér. Köztem és a párom közt is majdnem annyi van. Mi 7 éve vagyunk együtt. Szóval ezen ne aggódj.
2021. nov. 21. 20:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi rosszat nem tettél, ő viselkedik nevetségesen, szóval ne érezd rosszul magad miatta. Neki van barátja és eltelt közben fél év. Nem a kezéről csaptad le, hogy ennyire ki kéne akadnia. Ráadásul még szóltál is róla neki az elején és azt mondta, hogy nem érdekli. Ezek után egy szava se lehetne.

De még ha rád haragszik is, mégis miért hazudozik a közös barátotoknak és ler.bancoz? Ez már tényleg az alja, több időt ne vesztegess rá.

2021. nov. 21. 20:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Igazából én is úgy gondolom, hogy semmi rosszat nem tettem. Valahol mégis felmerült bennem a kérdés, hogy valóban én voltam a hülye, hogy belementen ebbe az egészbe? Vagy csak szimplán ez a kapcsolat nem való nekem? De legbelül azt érzem, hogy semmi olyat nem csináltam, amiért ezt kellene kapnom.
2021. nov. 21. 20:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érdemelted ezt tőle. A kapcsolat meg majd meglátod, hogy hogyan alakul. Lehet fog működni hosszú távon, lehet nem, de ha kedveled és jól kijöttök, miért ne próbálhatnád meg. Ne hagyd, hogy az a lány befolyásoljon. Gondolom féltékeny, de ez akkor sem indok arra, hogy így viselkedjen veled. Főleg úgy, hogy elvileg barátok vagytok.
2021. nov. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!