Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kiakadásom indokolt? (párom más csajjal)

Figyelt kérdés
Többek között azért haragszom a barátomra, ha más lányokat meghív a kávézni, kajálni, s kifizeti az ő részüket is. Ez annyira nem fair. Én meg ha vele vagyok úgy gondolom,hogy én is fizetem a részem vagy akár meghívom őt, mert én vagyok a barátnője. Szerintem nem kellene fizetnie más lányok esetén.

2019. febr. 10. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Palimadár a párod.
2019. febr. 10. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Meg is érdemled. Legyél önérzetes és fizesd a részed. Alkalmanként a barátodét is, hogy maradjon neki más lányokra.
2019. febr. 10. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Miért hív el más nőket kajálni, kávézni?! :o

Páros lábbal rúgnám ki az ilyet...

2019. febr. 10. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon halado gondolkodasu lany vagy, le a kalappal :) randizhat melletted a parod.
2019. febr. 10. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyakran van ez így? Engem 1-2 alkalommal hívott meg kollégám kávéra vagy egyéb italra, de tényleg nem rendszeresen, általában mindenki magának fizet.

Ha folyamatosan más lányokkal kavezgat és kajálgat, akkor az elég gáz. Mit mond, miért csinálja?

2019. febr. 10. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Tehát a párod másokkal randizik - ez szerintem már önmagában gond, de téged mégis az zavar hogy más csajok fogyasztását fizeti, te meg nem hagyod hogy a részed ő állja ha együtt mentek. Hmmm. Nem is tudom melyik a nagyobb gond. Nálam az első problémakör, de te tudod. 31/N
2019. febr. 10. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Melletted nem erzi magat ferfinek: mert nem engeded kifizetni a fogyasztasod. Azt az illuziot mas lanyok viszont megadjak neki. A kis feminaciskodasoddal rakenyszerited,h mas lanyokkal elje ki a dominanciajat azzal,h fizeti a fogyasztasukat.
2019. febr. 10. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért randizik a párod más lányokkal?
2019. febr. 11. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Ez már keményen megcsalás kategória. Tetszik, vagy sem, minden idő, energia, anyagiak, vagy bármi, amit a párunktól veszünk el, hogy azt másra fordítsuk, megcsalásnak számít.
2019. febr. 11. 17:59
 10/10 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kérdeztek Tőled...Olvastad 8-as kérdését? Engem is nagyon-nagyon érdekelne... ugyanis válaszod tükrében pontosabban tudná bárki betippelni a legoptimálisabb válaszát... hogy kiakadásod valójában indokolt-e.(?)

Kérlek, folytasd a történeted, hogy picikét tisztábban lássuk a körülményeket. Például kezdjed azzal: most akkor barátod, vagy párod, vagy párodként barátod? Ha párod, akkor mennyire párod? Együtt éltek már évek óta egy háztartásban, vagy csak jártok, járogattok egy ideje? És időnként úgy... vele vagy...- ahogyan írod. Az pontosabban mit jelent? Naponta, hetente, havonta? Azért ez sem teljesen mindegy...

Az ERŐ legyen Veled!

2019. febr. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!