Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jogos a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos a barátnőm kiakadása? Valóban nem helyes ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác (31) akiért az egyik lány barátom (20) nagyjából fél évvel ezelőtt nagyon oda volt, rengeteget beszélgettek de soha nem történt köztük semmi, ráadásul lett is pasija, akivel azóta szakítottak, de lényegtelen. Viszont én ezzel a sráccal összeismerkedtem és kezdenek alakulni köztünk a dolgok. Eljárunk randizgatni, sétálgatni, értem jön ha végzek. Amikor próbáltam a barátnőmnek elmondani, hogy bizony mi beszélgetünk és alakulgatnak a dolgok akkor csak annyi választ kaptam rá, hogy lesz**ja. Én ezt úgy gondoltam akkor, hogy nyilván így van, hiszen vagyunk olyan jóban, hogy őszintén elmondjuk a véleményünket. Na ez hamar kiderült, hogy nem így van. Többször jött már értem amit ő látott is, hogy beszállok az autójába stb és tudni kell, hogy elég tehetős a srác.. Van egy közös haverunk akinek elvileg panaszkodott, hogy én pénzért “csinálom” ezzel a sráccal, illetve azért, hogy húzgáljon a 10 millió forintos autójával. Ami természetesen nem igaz, de hogy ez a közös barátunk próbáljon már velem beszélni, hogy jó útra térjek, és, hogy mennyire undorító, hogy ennyi idősen ilyen öreg csávóval bújok ágyba. (Miközben eddig nem történt semmi ilyesmi köztünk, tehát nem tudom, hogy honnan szedte). Próbáltam vele megbeszélni, de azóta a barátnőm egyszerűen nem szól hozzám, ha találkozunk és odamegyek hozzá egyszerűen őrjöng, hogy mi a fa**t képzelek magamról és, hogy mekkora egy rib*nc vagyok, hogy ezt csinálom vele. Nem tudom, hogy mi bánthatja, hiszen mindent próbáltam vele megbeszélni, hogy mennyire zavarja, de nem mondott semmit. Ennek ellenében hazugságokat terjeszt rólam, aminek nincs valóságalapja. Szerintetek ebben a helyzetben mit érdemes tenni? Valóban nem helyes egy ilyen idős sráccal járni?
2021. nov. 21. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene tovább egy ilyen barátnő. Menjen akkor pletykáljon hazudgáljon azzal csak jobban leminősíti magát.
2021. nov. 21. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
A dolog egyértelmű, ő akart a pasival járni, ezért fúj rád. Hagyd a fenébe, mondjon amit akar. A 10 év korkülönbség nem sok, ennyivel volt idősebb a férjem, soha nem jelentett problémát.
2021. nov. 22. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem korrekt.

Ha nem akarta volna hogy találkozzatok a sráccal, akkor úgy lett volna korrekt ha megmondja, hogy ez őt zavarja. És ha vagytok olyan jó barátok, te tiszteletben tartod.

Nem mondott semmit, így nem korrekt.

2021. nov. 22. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

na megint a 20 éves lány tehetős pasi szindróma.. Nyilván neked sem lenne vonzó ez a pasi ha egy 94 -es suzukival járna meg pék lenne mondjuk..

Megértem a barátnődet, de nyilván neki is kb ugyan úgy a pénz tette vonzóvá a férfit ahogy téged is.

2021. nov. 22. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Menjen akkor pletykáljon hazudgáljon "

ilyen hogy "hazudgáljon "nem létező szó ! hazudjon a helyes megfelelője !

2021. nov. 22. 10:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Persze mert nem tudsz érdemleges választ adni muszáj belekötni a helyesírásba.....tipikus....de ha téged ez tesz boldoggá :)

Amúgy meg sokan használnak nem létező szavakat képzeld el ezt is rengetegen használják.

2021. nov. 22. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!