Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ítélnétek el, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnétek el, ha ezt megtudnátok ismerkedéskor? Egyáltalán mikor mondjam el?

Figyelt kérdés
Vidéki kisvárosban éltem, Budapestre jöttem egyetemre tanulni. Sajnos csak költségtérítéses képzésre vettek fel, a tandíjat és albérletet együtt a szüleim nem tudták finanszírozni, kollégiumba nem vettek fel. Eladósodva nem akartam elkezdeni az életem, így diákhitelt nem akartam felvenni. Az órarendben annyira káoszos volt, hogy mellette esélytelen volt dolgozni. A tandíjamat állták a szüleim, az albérletem árát pedig egy férfi, akivel interneten ismerkedtem meg. Nálam 11 évvel idősebb, kifejezetten helyes pasi, akinek van családja, de a felesége nem hajlandó bizonyos dolgokra, amiket tőlem megkapott. Ezt anyagilag honorálta úgy, hogy abból ki tudtam fizetni az albérletem. Nem tartom magam emiatt qrvának, tudta, hogy mire kell a pénz, 3,5 évig tartott ez köztünk. Végeztem, lett munkahelyem, ezáltal van pénzem, hogy eltartsam magam, így befejeztük, többet nem szeretnék ilyen jellegű viszonyban lenni senkivel.
2023. nov. 21. 13:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
84%

"Nem tartom magam emiatt qrvának, tudta, hogy mire kell a pénz, 3,5 évig tartott ez köztünk."

Attól még qrva voltál/vagy. Nemhiába kérdezed, hogy elítélendő-e, el kéne-e mondani. Te is tudod, hogy sugar-baby- qrva voltál/vagy.

Más megszakad munka és suli mellett, de akkor se menne bele még szingli pasassal se, mert van tartása, gerince. Te meg házas emberrel folytattál viszonyt évekig!

Nem kell elmondani ismerkedés idején ha nem akarod, de ki fog derülni úgyis. Elég egy részeg éjszaka és elkotyogod valakinek, aki átadja a párodnak, vagy te magad.

2023. nov. 21. 15:27
 22/39 anonim ***** válasza:
56%

Én nem mondanám el. Ez akkor is prostitúció, csak sokkal enyhébb formában, mintha regisztráltál volna a rosszlányokra, aztán hétvégente, meg szünetekben napi 8-10 vadidegen pasi dug meg.

Szép dolog az őszinteség, de néha nem árt szépíteni. Persze attól is függ milyen pasit fogsz ki, lehet megértő lesz, és nem ítél el. De az is lehet hogy (szakításkor) még a szüleidnek is elmondja

2023. nov. 21. 15:31
 23/39 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy qrva csak pénzért szexeltél 😂😂😂😂. A rosszlányok oldalon sem qrvák csak pénzt keresnek, valaki a tandíjat fizeti éppen belőle. Te, ti mondjátok hogy női tartás? Közben meg......
2023. nov. 21. 15:43
 24/39 anonim ***** válasza:
90%
A tandíjra felhasználható diákhitel1 kamatmentes. Tehát ugyanazt az összeget kell visszafizetned. Ilyen infláció mellett (bár alapesetben is) hülyeség nem felvenni. Innentől kezdve elég valószínűtlennek ( és a legnagyobb butaságnak) tartom, hogy valaki inkább pénzért szexeljen, mint hogy ingyen hitelt vegyen fel. A kérdésre válaszolva nem jönnék össze valakivel aki ilyen hülyén intézi a dolgait. Másrészről meg ha nem mondod el akkor sosem fogja megtudni
2023. nov. 21. 15:47
 25/39 anonim ***** válasza:
64%
A könnyebb és élvezetesebb utat választottad, mert nincs lelked, szíved, türelmed, kitartásod, erőd. Ennyi. Komolyabb ismerkedés során kérdezd meg a jelölted, hogy mi a véleménye a prostikról és ha nem veti meg őket akkor mondd el. De vigyázz, mert ha netalántán napfényre kerülne,hogy mit műveltél és nem fog róla tudni nem biztos, hogy el tudná fogadni.
2023. nov. 21. 15:54
 26/39 anonim ***** válasza:
13%
Ezt a sok álszent bohócot. :)
2023. nov. 21. 16:02
 27/39 anonim ***** válasza:
17%
Hát ha neki megtetted azt, amit nekem nem teszel meg, csak azért mert ő fizetett, akkor azért ott gondok lesznek. :D
2023. nov. 21. 16:25
 28/39 anonim ***** válasza:
28%
Ne mondd el. Volt egy pasid, aki kisegített pénzzel, ennyike. Semmi erkölcsi dilemmád ne legyen, ez még azelőtt volt, most meg az azután jön. Ne csinálj magadnak problémát.
2023. nov. 21. 17:03
 29/39 anonim ***** válasza:
77%

Na látjátok feleim így kell hazugságokra "építeni" egy kapcsolatot már az elejétől fogva. Korrekt akkor lennél ha már az elején elmondanád és aki nem fogadja el azzal nem akarsz közös jövőt, mert nem passzoltok össze.

Fordított esetben te is tudni akarnád nem igaz?

2023. nov. 21. 18:00
 30/39 anonim ***** válasza:
22%
26 hiába van lepontozva...igaza van. Itt mindenki játssza az erkölcscőszt...
2023. nov. 21. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!