Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ítélnétek el, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnétek el, ha ezt megtudnátok ismerkedéskor? Egyáltalán mikor mondjam el?

Figyelt kérdés
Vidéki kisvárosban éltem, Budapestre jöttem egyetemre tanulni. Sajnos csak költségtérítéses képzésre vettek fel, a tandíjat és albérletet együtt a szüleim nem tudták finanszírozni, kollégiumba nem vettek fel. Eladósodva nem akartam elkezdeni az életem, így diákhitelt nem akartam felvenni. Az órarendben annyira káoszos volt, hogy mellette esélytelen volt dolgozni. A tandíjamat állták a szüleim, az albérletem árát pedig egy férfi, akivel interneten ismerkedtem meg. Nálam 11 évvel idősebb, kifejezetten helyes pasi, akinek van családja, de a felesége nem hajlandó bizonyos dolgokra, amiket tőlem megkapott. Ezt anyagilag honorálta úgy, hogy abból ki tudtam fizetni az albérletem. Nem tartom magam emiatt qrvának, tudta, hogy mire kell a pénz, 3,5 évig tartott ez köztünk. Végeztem, lett munkahelyem, ezáltal van pénzem, hogy eltartsam magam, így befejeztük, többet nem szeretnék ilyen jellegű viszonyban lenni senkivel.
2023. nov. 21. 13:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
85%

Rákérdezhetsz, hogy hogy áll a prostikkal, ha nem zavarja elmondhatod neki, vagy folytatja az ismerkedést vagy nem. Azzal kell számolnod, hogy ha ebből komoly kapcsolat lesz el tudod-e egy életen át hallgatni ha nem mondod el.

Normális pasi nem kezd krvával

2023. nov. 21. 14:11
 12/39 anonim ***** válasza:
35%
#11 attól hogy valaki prostizni járt még nem feltétlenül akar prostival együtt élni, sőt...
2023. nov. 21. 14:21
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
12, ez nem így megy. Aki prostizik, ne válogasson.
2023. nov. 21. 14:34
 14/39 anonim ***** válasza:
92%

"akinek van családja, de a felesége nem hajlandó bizonyos dolgokra, amiket tőlem megkapott"

Szép mondat, az eleje tök kamu a pasi részéről, a vége pedig úgy hangzik, mintha ezzel magyaráznád, hogy valójában tök jó dolgot tettél 😀

Mit szólnál hozzá, ha a férfi, akivel le szeretnéd élni az életed, egy nála 11 évvel idősebb nőt reszelt éveken át, lakbérért?

"Eladósodva nem akartam elkezdeni az életem, így diákhitelt nem akartam felvenni. Az órarendben annyira káoszos volt, hogy mellette esélytelen volt dolgozni."

Ugyan már, dugni volt a legkényelmesebb, amivel nincs gond, mindenkinek más az értékrendje, de ne próbáld már meg ilyen szánalmasan kimagyarázni.

2023. nov. 21. 14:35
 15/39 anonim ***** válasza:
24%
Miért kell elmondani? Semmi köze hozzá.
2023. nov. 21. 14:44
 16/39 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, a pasi is titkolni fogja, hogy prostizott.
2023. nov. 21. 14:47
 17/39 anonim ***** válasza:
18%
Nem ítélném el, mert én is voltam ilyen kapcsolatban lányokkal. Pontosan tudom, hogy nagyon sok fiatal lány csinálja ezt.
2023. nov. 21. 15:04
 18/39 anonim ***** válasza:
23%
Ne mond el és kész.
2023. nov. 21. 15:12
 19/39 anonim ***** válasza:
72%

"Nem tartom magam emiatt qrvának,"

Pedig az vagy.

Soha ne mondd el senkinek. Nem kell mindent megosztani a másikkal.

2023. nov. 21. 15:17
 20/39 anonim ***** válasza:
84%
Az ertekrend az ertekrend. Ha neked ez a fajta dolog nem okozott problemat, akkor olyanokat fogsz bevonzani, aki szinten a dolgok konnyebbik reszet ragadjak meg, ahogy te is tetted. Nincs ezzel baj, csak tudatositsd magadban, hogy amikor nem talalsz normalis part, az pont azert lesz, mert a hasonlo ertekrendueket vonzod. Az elkalibralt erkolcsi iranytud azokra fog mutatni, akik szinten ilyenek. A koznyelv ezt hivja karmanak.
2023. nov. 21. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!