Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ítélnétek el, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnétek el, ha ezt megtudnátok ismerkedéskor? Egyáltalán mikor mondjam el?

Figyelt kérdés
Vidéki kisvárosban éltem, Budapestre jöttem egyetemre tanulni. Sajnos csak költségtérítéses képzésre vettek fel, a tandíjat és albérletet együtt a szüleim nem tudták finanszírozni, kollégiumba nem vettek fel. Eladósodva nem akartam elkezdeni az életem, így diákhitelt nem akartam felvenni. Az órarendben annyira káoszos volt, hogy mellette esélytelen volt dolgozni. A tandíjamat állták a szüleim, az albérletem árát pedig egy férfi, akivel interneten ismerkedtem meg. Nálam 11 évvel idősebb, kifejezetten helyes pasi, akinek van családja, de a felesége nem hajlandó bizonyos dolgokra, amiket tőlem megkapott. Ezt anyagilag honorálta úgy, hogy abból ki tudtam fizetni az albérletem. Nem tartom magam emiatt qrvának, tudta, hogy mire kell a pénz, 3,5 évig tartott ez köztünk. Végeztem, lett munkahelyem, ezáltal van pénzem, hogy eltartsam magam, így befejeztük, többet nem szeretnék ilyen jellegű viszonyban lenni senkivel.
2023. nov. 21. 13:31
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
77%
El kell mondani. Engem zavarna, nálam ez prostitúciónak számít, és tudni akarnám. No nem az első randikon😉 Gyerekeim anyjának nem szeretnék ilyen múltú nőt.
2023. nov. 21. 13:37
 2/39 anonim ***** válasza:
42%

Kva

Aztán pár év múlva halljuk majd “mindent magamtól értem el” és szidod majd az egyszerűmelós férfiakat akik becsületesen dolgoznak 300 körüli nettóért.

2023. nov. 21. 13:37
 3/39 anonim ***** válasza:
82%
1. Vagyok. Az én menyasszonyom az eladósodást választotta, én meg fizetem a tartozását, szeretem, megtehetem, de nem prostituálta magát.
2023. nov. 21. 13:39
 4/39 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ezt a titkot inkább tartsd meg magadnak. A férfiak (egyébként a nők is) több mint 90%-a kapásból elítélne érte és elzárkózna a folytatástól. Ha mégsem, az első komolyabb konfliktus során a fejedhez vágná ezt is. Arra, hogy pont a kivételekkel találkozz, kicsi az esély, nem alapozhatsz rá. Ne szűkítsd be a "merítést" egy ilyennel, mikor valljuk be, nagyobb választékból sem egyszerű minden szempontból megfelelőt találni...
2023. nov. 21. 13:42
 5/39 anonim ***** válasza:
69%
Nem tartod magad kurvának. Ez nem attól függ, hogy minek érzed, az üzletszerű kéjelgés jogi fogalom, prosti voltál, csak már abba hagytad. A jó hír az, hogy örökre eltitkolhatod, én biztos titkolnám. Csak az van, hogy a karma még mindig ott lehet majd, és jaj neked.
2023. nov. 21. 13:43
 6/39 anonim ***** válasza:
61%

Nálan nem feltétlenül lenne kizáró ok.

Ebben az esetben nem sok különbség van aközött ha egy nő állandó wellnesre vagy drága dolgokra vágyik amit a gazdag párjától megkapt vagy szexért cserében az életét tartja egyenesben főleg ha még élvezte is.

A személyisége és a hűség ami döntő lenne, legyen szó rólad vagy egy ugyan ilyen idős szűz lányról.

2023. nov. 21. 13:46
 7/39 anonim ***** válasza:
74%
Minek az ilyet elmondani? Bolond vagy? 😃
2023. nov. 21. 13:50
 8/39 anonim ***** válasza:
72%
Nincs ezzel semmi baj, ez egy logikus megoldás, kevés idővel sok pénzt szereztél, de ettől még ez definíció szerint krvazas.
2023. nov. 21. 14:05
 9/39 anonim ***** válasza:
82%

Ezt maximum egy nagyon nyitott, toleráns ember fogja elfogadni, vagy aki szintén nagyon szegény sorból jött és úgymond megfordult a fejében hogy csinál "dolgokat" a pénzért. Az átlagember NEM fogja elfogadni, mert ott lesz benne a kisördög, hogy legközelebb is megteszed-e ha az anyagi szükség úgy hozza.

Úgyhogy vagy a fenti típussal ismerkedsz, vagy hallgatsz róla örökre.

2023. nov. 21. 14:06
 10/39 anonim ***** válasza:
70%
Miért kellene elmondani?
2023. nov. 21. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!