Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna, ha az ismerkedéskor megtudnátok, hogy a srác a telefonját jelszóval védi?
Ki védi még manapság jelszóval a telefont?
Ujjlenyomat és arcfelismerés világában élünk.
Én ujjlenyomattal védem, és senkinek nem adok még semmilyen jelszomat, kódot stb.
Felnőtt emberek vagyunk, nem hisztis tinik.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert ismerkedem egy csajjal, és ő úgy áll ezekhez a dolgokhoz, hogy nála a bizalom jele az, ha tudja a párja jelszavait, kódjait... Elég tapasztalatlan vagyok az ismerkedésben még, és meglepett, hogy egy ilyennel állt elő. Más releváns tapasztalásom nincs a témában, mert ha ismerkedem is lányokkal, ritka ha eljutok a randiig, így nem igazán tudom összehasonlítani a dolgot más szituációval, de érzem, hogy ez valami nem normális féltékenységre utalhat, vagy hasonló problémához. Pedig kedves lány, és értelmes.
Az ujjlenyomatos meg arcfelismerős dolgokra is reflektálva, az én mobilom nem alkalmas ilyenre...:/ Nem idei készülék, és nem is a csúcskategória, de egyszer talán lesz pénzem majd drága, és csúcskategóriás telefonra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!