Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság a társkeresés?

Figyelt kérdés
Valahogy azt látom hogy egyszerűen az emberek nem találják meg egymást vajon miért? Ahol dolgozom majdnem 30an vagyunk 40 év alatt és ebből három embernek van csak komoly kapcsolata, a többiek keresgélnek Tinderen, társkeresőkön a buliban és itt ott, de egyszerűen valahogy több éve szinglik
2023. nov. 20. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem az ismerősi köröm nagy részének van párja, felesége, gyereke. Akinek meg nincsen az olyan, hogy ránézésre is értem, hogy miért nem vonzó egy nőnek, és akkor még meg sem szólalt.

Közülük van akit sajnálok, mert amúgy normális értékrendekkel rendelkező, intelligens ember, jó munkával, hobbikkal. De egyszerűen nem vonzó a külseje így nem talál magának párt.

Nőknél azt látom, hogy szinte mindenkinek van párja, ha más nem akkor valami se veled se nélküled kapcsolat.

De vannak megmagyarázhatatlan dolgok is, például full jó csajok akiknek tudom, hogy nem nagyon volt/van senkijük. Általában elvannak egyedül, dolgoznak, van kutyájuk/macskájuk és teljes az életük férfi nélkül is.

De ettől még a többségnek van valakije.

2023. nov. 21. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy biztos hozzátesz ehhez, hogy régen nem teregette ki senki az életét, most meg igen. Sok esetben aki egyedülálló az főleg "influencer" lesz mert gy kicsit megmutathatja a gondolatait, ha már a párjával nem oszthatja meg őket.
2023. nov. 21. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Én azt látom hogy mindenkinek van párja és az a kb 1% akinek nincs az meg szomorkodik. Mint én régen :D
2023. nov. 21. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ez sokszor belülről ered. Én is panaszkodok gyakran, hogy jaj milyen gáz pasik vannak, de egyébként lehetne párom, csak én nem igazán akarok, mert túl magányos farkas vagyok, nem akarok igazából elköteleződni. És szerintem sok srác is így van ezzel, legalábbis én sok ilyennel találkoztam. Sokan pl még utazgatni akarnak, bulizni, szabadnak lenni. De nyilván azért mindenkinek jól jön néha egy kis intimitás, de ugye az közelről sem az, hogy van egy társad.

Plusz, az is tény szerintem, hogy szerencse is kell, hogy tényleg olyannal találkozz össze, akivel igazán passzoltok is.

2023. nov. 21. 13:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Hardcore. :D>
2023. nov. 22. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!