Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem gondoljátok, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondoljátok, hogy azért nehéz a társkeresés manapság, mert a férfiak nem tudják a helyükön kezelni a nőket?

Figyelt kérdés
Ezt férfiként írom. Szerintem a férfiak túlságosan vágynak a nőktől kapott elismerésre, mindent megtesznek a nők kegyeinek elnyerésére, így a nők már nagyon el vannak szállva maguktól. Szinte minden fiatal nő kinézettől függetlenül hercegnőnek képzeli magát. A férfiaknak meg kellene tanulniuk kevésbé függeni a nőktől, akkor a nők visszavennének az arcukból.
2021. júl. 29. 08:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Inkább te kezeld magadat a helyeden, rádférne a napi gyűlölködő kérdések kiírása helyett.
2021. júl. 29. 08:29
 2/21 anonim ***** válasza:
87%

Dehogyis.

A legtobb fogat se mos, igenytelen, másnak párja van es csak szexet keres, a tobbi ki van égve nem tud szerelmes lenni stb

Elkeserito a felhozatal

2021. júl. 29. 08:40
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Napi inceldurci.
2021. júl. 29. 08:49
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Bárcsak ennyire szeretnék a férfiak a nőket ahogy írod.

Nekem inkábba az látszik hogy agyatlan luknak nézik a nőket.

2021. júl. 29. 09:24
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

Épp, hogy a férfiaknak kellene magukat a helyükön ès visszavenni az arcból, mert többnyire nincs mire.

Ja, és hálát adni, ha normális nő szóbaáll velük, nem pedig alázni, bántani őket, közben pedig insta modellekre verni.

A nőknek pont, hogy nagyobb arc kellene. Túl sok nő enged meg túl sok mindent és hiszi el magáról, hogy értèktelen a semmirekellő pasija hatására.

2021. júl. 29. 09:37
 6/21 anonim ***** válasza:
29%

Van ebben valami. Beprobalkozott nálam egy lány, és én beadtam a derekam. Meg az ismerkedesunk elején csúnyácskának mondta magát (ha objektíven nézem, akkor nem egy nagy eresztés egyébként, kicsivel átlag alatti), majd én elég rendesen felnyomtam az egojat a dicsereteimmel és a torodesemmel. Azóta közel mindenkire azt mondja hogy ő nekik tetszik meg szexelni akarnak vele, velem meg már nem foglalkozik.

Egyébként elég igénytelen, szex után se fürdés se fogmosas nem volt, meg azután se, hogy lenyelte a spermam (együtt is aludtunk akkor). Nem volt párkapcsolat koztunk, csak szex.

2021. júl. 29. 09:39
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

"Azóta közel mindenkire azt mondja hogy ő nekik tetszik meg szexelni akarnak vele, velem meg már nem foglalkozik."

Úgyhogy eljöttél szidni a gyakorikérdésekre:D

Mi lenne amúgy ha azzal kezdenétek, hogy nem írtok ki több ilyen kérdést? Abból minden nő tanulhatna!!!!!! Kezdjétek most!

2021. júl. 29. 10:17
 8/21 anonim ***** válasza:
12%
Igen, nem tudják helyükön kezelni a nőket, viszont nem fogod őket megtanítani másra, mivel ilyen az emberi természet. A civilizáció előtti világban a férfiak "háborúkat" indítottak csak azért, hogy megerőszakolható nőkhöz jussanak. A civilizáció annak köszönhető, hogy pár ezer évvel ezelőtt a hazásság feltalálásával lekorlátozták a nők szexualitását.
2021. júl. 29. 10:23
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Én nem szidom. azota is tartjuk a kapcsolatot.
2021. júl. 29. 10:23
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

#8:És szerencsérecazóta nincsenek háborúk ✌️

Na amúgy...Egyik oldalnak sincs igaza, felesleges vitatkozni.

2021. júl. 29. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!