Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok, hogy egy nőnek nehezebb vagy nem könnyebb jól kinéznie mint egy férfinek?
Sok lesz a hőbörgés emiatt , sokan ki is akadnak ezen de ugyanakkor igaz.
Én nem szeretem ha egy nő izmos, de ahhoz, hogy jó alakja legyen ahhoz valóban nem kell sokat tennie, egy normális étrend és egy minimális mozgás a legtöbb esetben elég.
Kivétel ha egész nap otthon döglik a gép és a tv előtt és mindenhová autóval jár,
ÉS valóban a férfinak nem árt ha izmosabb és természetesen jobban is néz ki ha egy férfi izmosabb, nem kell sz**arrá gyurnia magát de azért valami látszódjon, tény ehhez nem elég pár hónap.
Ez van....
Egy ismerősöm nemrég felregisztrált Tinderre. 5 perc alatt 27 (!) ember húzta jobbra (Tinder Gold). Na, milyen nemű az ismerősöm?
De ezen az oldalon még azt sem hajlandóak elismerni, hogy egy átlag 20 éves lánynak könnyebb az ismerkedés, pártalálás, mint egy átlag 20 éves srácnak. Az egyik gyakorlatilag százakból válogathat, a másik meg jószerivel nem válogathat. De akkor sem ismerik el.
Innentől felesleges ezeknek érvelni, úgyis csak a saját kis prekoncepciójukat fogják ismételgetni, mert nehogy már egyszer ne ők legyenek a szegény áldozatok.
De mièrt nem kezdted el az edzèst akkor?
Nem èrtem,igen el kell fogadni a nők buknak az izmos testre èn is tapasztaltam,keveset kellett pofàzzak.
# 6
Mindkét nem nemnél ugyanúgy vannak szerencsés genetikájú emberek. De aki nem annyira szerencsés, annak ugyanúgy meg kell küzdeni azért a kinézetért, de lehet akkor sem lesz olyan, amilyen szeretne lenni, mert a genetika behatárolja a lehetőségeit. Hiába szeretnék darázsderekat, keskenyebb vállakat vagy szélesebb csípőt, ha a gép nem ezeket dobta. A meglévőből kell kihozni a legtöbbet.
Lehet sosem fogsz úgy kinézni, mint a példaképeid. Keress az alkatodhoz hasonló példaképeket inkább és kezdj gyúrni a testedre. Az biztos, hogy nem fogsz rosszabbul kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!