Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nehezebb találni valakit? Egy 39 éves jól karbantartott, képzett nőnek, vagy egy 29 éves, rosszul kommunikáló átlagos kinézetű fiúnak?
Mert állítólag nekem nagyon könnyü, és a nőknek 40 fele már NAGYON NAGYON NAGYON nehéz.
aha.
Attól jobb lesz az életed, ha azt írjuk, hogy neked nehezebb a dolgod?
Ettől talán válrozik valami?
"jól karbantartott"? XD Egy emberi lényről, vagy egy autóról írsz?
Neked nehezebb, ennyi.
azért elég jól keresek én is "ahhoz képest"....ugyhogy az iylen minimálbéres nők ÉNGEMET is ki tudnak használni, vagyis jó lehetőséget jelentek a számukra.
szerencsére nem akarnak és én sem hagyom magam beleédesgetni iylesmibe.
"NAGYON NAGYON NAGYON nehéz."
Azt te csak hiszed, mucuska.
Ha csak a kort nézzük, akkor a statisztikák szerint neked könnyebb:
De történetnek még korántsincs vége itt.
A kor ugyanis közel sem nem minden. Mivel ugyanis itt van egy szintén nem elhanyagolható tényező. A szexuálpiaci gini-index. Mivel azt írtad, hogy átlagos férfi vagy, ezért iszonyatosan nehéz helyzetben van. Egy átlagos nőnek fényévekkel könnyebb dolga van, egy „jól karbantartott” nőnek meg aztán pláne.
A szexuálpiaci gini-indexről itt találhatsz statisztikát:
A statisztikák alapján a férfiak felső 20%-nak kb ugyanannyi esélye van mint a nők felső 80%-nak. Ami azt jelenti, hogy a férfiak alsó 80%-ra ugyanakkora kereslet van mint a nők alsó 20%-ra.
Ez nagyobb egyenlőtlenség mint a fideszi Magyarország gazdasága és vagyoneloszlása.
Tehát tulajdonképpen átlagos férfiként az alfanőstényekkel szemben sokkal rosszabbul állsz mint átlagos választópolgárként Mészáros Lőrinccel szemben.
Csak azt mondom amit a statisztikák mondanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!