Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek nehezebb találni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nehezebb találni valakit? Egy 39 éves jól karbantartott, képzett nőnek, vagy egy 29 éves, rosszul kommunikáló átlagos kinézetű fiúnak?

Figyelt kérdés

Mert állítólag nekem nagyon könnyü, és a nőknek 40 fele már NAGYON NAGYON NAGYON nehéz.

aha.

2019. máj. 26. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Statisztika!

Élnek egy faluban 4 en.

Két 80 éves és két 4 éves.

A statisztika szerint mindenki nemzőképes!

2019. máj. 27. 05:46
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Átlagos férfinek nehezebb ! Ha csak nem fogadja el hogy neki csak kövér nő juthat.
2019. máj. 27. 14:39
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem unjátok még ezt a szerencsétlen grafikont egy wordpress oldalról belinkelve? Semmi nem derül ki arról, hogy mit, mi alapján, hol, mikor, milyen körülmények között.
2019. máj. 27. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért is? A kettő 80 éves és a kettő 4 éves is nemzőképtelenek. Tehát négyből nulla nemzőképes személy van. Ez 0%.

Ezért beszélünk statisztikai ÁTLAGOKRÓL. Nem azt mondom, hogy egy átlagos nő mindig minden körülmény között a ferraris bőrdzsekis nagydumás macsót fogja választani egy átlagos férfival szemben. Mert valahol a Földön biztos van egy átlagos nő aki az utóbbit választaná. De az tény, hogy a nők statisztikailag DÖNTŐ TÖBBSÉGE az alfahímekre hajt.

2019. máj. 27. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a nőnek sokkal könnyebb.
2019. jún. 2. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor állj össze egy 39 éves jól karbantartott képzett nővel.

Problem solved.

2019. jún. 2. 20:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfinak nehezebb, mert rosszul kommunikál. Nekem nőként nem ment az ismerkedés huszonévesen, mert nehezen nyíltam meg, és a komoly kapcsolatra vágyó srácok nem nagyon várnak ebben a korban, ha valakit ennyire kukának tartanak. Ha jól tud kommunikálni, akkor a férfinak is sok az esélye. A jó hír, hogy ez tanulható, fejleszthető.

Ha csak az esélyeket nézzük, egy jól kinéző nőnek minden korban könnyebb, de ez azért van, mert a férfiaknál nem olyan magas a mérce, ha ti is többet várnátok el (intelligencia, stb.) akkor a nőknek is teperniük kéne.

2019. jún. 4. 22:31
 18/18 A kérdező kommentje:
én többet várok el, de erre a nők azt mondják, hogy "ők is", ami leforditva annyit tesz, hogy "pff, hát bocs de sorban állnak a jobbnál jobb pasik akik olyan idióták, hogy bár nem tudok semmit adni nekik, mégis kivánnak"
2019. jún. 4. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!