Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok, hogy egy nőnek nehezebb vagy nem könnyebb jól kinéznie mint egy férfinek?
Akkor linkelj hasonlo alkatot nekem.
Plusz ìrd le mire mit eddzel es kajàlsz hàtha tudok segiteni.
"Akkor linkelj hasonlo alkatot nekem."
Mármint az enyémhez vagy ami a cél?
Magamról inkább nem küldök de linkelek két férfit akik szerintem baromi jól néznek ki és sok év edzésmúlt van mögöttük. Az ilyen szexi fizikumokat csak sok év edzéssel lehet elérni vagy doppingszerekkel. Sőt az egyiket szerintem 5 év edzéssel sem lehet elérni (ahol súlyzót fog a srác.
Palvin Barbara szerintem jó nő és az ő testét nőként könnyebb elérni mint férfiként a linkelteket. Ezért gondolom, hogy a nőknek könnyebb a dolguk.
Amúgy ha vastag a lábam és nem olyan a csontozatom, akkor edzhetek bármennyit, soha nem érem el palvin barbara alkatát...
Szerinted, ha olyan egyszerű elérni, akkor miért nem sétál az utcán ezernyi modell alkatú csaj? Akinek szar a genetikája az csinálhat bármit...
Amúgy szerintem, amiket linkeltél jól néznek ki, de túl izmosak, persze csak ez csak az én véleményem...
Az teljesen igaz, hogy a nőknek nehezebb fogyni, de persze az is, hogy az ideális férfikép izmos, amiért meg kell dolgozni.
Mindenkinek nehéz, csak máshogy. A genetikával meg sajnos nem nagyon lehet harcolni.
ma 13:09
Egy túlsúlyos nőnek nagyon sok diéta kell egy vékony alkathoz. Viszont egy nő ha odafigyel és nem zabál sokat akkor nem lesz túl zsíros és hamar elérheti. Viszont a linkelt fizikumokhoz évek kellenek minimum. Mellesleg a nővéremnek modell alkata van és akkor is az volt amikor nem is edzett! Olyan férfi szerinted létezik aki olyan izmos mint a linkelt srácok edzés nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!