Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Majdnem 200 ezret keresek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 200 ezret keresek, ha barátnőm lesz és családom akkor sokkal nehezebb lesz anyagilag az élet?

Figyelt kérdés
Nyilván váltani nem akarok mert nagyon szeretem a munkám így kB. a 200 marad. Most szüleimmel élek így most elég sok pénzt összegyűjtöttem, anyagi gondjaim nincsenek. Ha most a barátnőm lesz majd családom akkor sokkal nehezebb lesz így az életem anyagilag mint most?
2019. máj. 18. 19:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%

Szóval az a kérdésed, hogy ha egy családot kell eltartanod (fizetni a hitelt/albérletet, kaját venni, háztartási szereket, ha elromlik valami, akkor azt lecserélni (hűtő - mosógép - stb)), akkor kevesebb pénzed marad-e, mint így, hogy otthon élsz és csak magadra kell költened?

Nem vagy valami okos.

2019. máj. 18. 19:47
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Perszehogy megnehezul.hisz kulon koltozol.mar nem a szuleid fognak fedelt biztositani a fejed fole hanem mar neked fog kelleni..vagyis nektek kozosen.

Ez egy kicsit hulye kerdes szamomra.Mert hat logikusan belegondolsz..persze hogy nehezebb lesz.

Nem eltartanak majd a szulok hanem etelt,italt,haztartasi cikkeket nektek kell majd megvenni.befizetni mindent idobe stb.

2019. máj. 18. 19:49
 3/25 anonim ***** válasza:
6%
A 200ezer egy vicc, ne haragudj. Huszonéves korom végén ennek három-négyszeresét keresem, és még igy is elég macerás összeszedni egy lakásra valót Budapesten.
2019. máj. 18. 19:50
 4/25 anonim ***** válasza:

Igen, sőt ez elég kevés is lesz.

Ott az albérlet, ami lesz vagy 130+ rezsi és akkor kell még kaja + stb...

2019. máj. 18. 19:51
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
3-as persze persze, mit szivsz?
2019. máj. 18. 19:52
 6/25 A kérdező kommentje:

A 200ezer egy vicc, ne haragudj

Pedig az emberek többsége ennyit vagy ennél kevesebbet keres...

2019. máj. 18. 19:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baj. Ha a párod is keres 200-t, akkor megoldjátok. 200-ból megvan a lakás, rezsivel, többiből kaja, szerintem még félre is tudtok tenni. Ha csak te keresel pénzt, akkor tényleg kevés, de együtt megoldjátok.
2019. máj. 18. 19:54
 8/25 anonim ***** válasza:
61%

Ha a szüleid elhunynak, és egyedül maradsz, akkor is nehezebb lesz.

Akkor most mi a terv?

2019. máj. 18. 19:57
 9/25 A kérdező kommentje:
Persze aki sokat keres az nagyon sokat dolgozik is reggeltől estig aztán csodálkozik hogy 50 évesen szívrohamot kap, lehet hogy én nem keresek majd sokat de legalább hosszú nyugodt életem lesz. Az van hogy a szüleim meg meghalnak akkor majd kiadom az egyik lakást ahol most lakok mert ez egy két szintes ház..
2019. máj. 18. 19:57
 10/25 A kérdező kommentje:
8. Ezt már leírtam.. ez meg van oldva, örökségből élnék...
2019. máj. 18. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!