Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Majdnem 200 ezret keresek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 200 ezret keresek, ha barátnőm lesz és családom akkor sokkal nehezebb lesz anyagilag az élet?

Figyelt kérdés
Nyilván váltani nem akarok mert nagyon szeretem a munkám így kB. a 200 marad. Most szüleimmel élek így most elég sok pénzt összegyűjtöttem, anyagi gondjaim nincsenek. Ha most a barátnőm lesz majd családom akkor sokkal nehezebb lesz így az életem anyagilag mint most?
2019. máj. 18. 19:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20. Nézz körül az ingatlanpiacon ez a rész ez a kerület a budaihegyek a tizenkettediket már rég lenyomta a másodikkal kB. egy szinten van
2019. máj. 18. 21:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem az ingatlanpoacot, van ennél drágább rész.
2019. máj. 18. 21:43
 23/25 anonim ***** válasza:
56%
Meg amúgy azért a házért nem te dolgoztál meg, szóval továbbra is csak mamahotel.
2019. máj. 18. 21:43
 24/25 anonim ***** válasza:
Te akkor hazavinnéd anyuékhoz a nődet -ha már így Testvérhegy úgy Testvérhegy- és arra akarod költeni a 200ezret amennyivel többe kerül a háztartásotoknak e plusz 1 fő etetése ruházása meg ilyesmi? Ez csajfüggő mennyit szeret plázázni...
2019. máj. 18. 23:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a kulcskérdés az, hogy hol fogsz élni. Saját ingatlanban 200-ból ki lehet jönni. Ha viszont már hitelt, vagy bérleti díjat fizetsz, akkor nem.

Ha a párod is keres - még ha valamivel kevesebbet, vagy hasonló szinten, ketten könnyebb kijönni a jövedelemből.

Amúgy ha majd családod, gyereked lesz, akkor azért érdemes arra törekedni, hogy folyamatosan emelkedjen a fizetésed, ne abból indulj ki, hogy 10 év múlva is ugyanannyit fogsz keresni. Ha már valamivel nagyobb mértékben nő a fizetésed, mint az infláció, akkor már jó vagy.

2019. máj. 19. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!