Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 200 ezret keresek, ha barátnőm lesz és családom akkor sokkal nehezebb lesz anyagilag az élet?
Figyelt kérdés
Nyilván váltani nem akarok mert nagyon szeretem a munkám így kB. a 200 marad. Most szüleimmel élek így most elég sok pénzt összegyűjtöttem, anyagi gondjaim nincsenek. Ha most a barátnőm lesz majd családom akkor sokkal nehezebb lesz így az életem anyagilag mint most?2019. máj. 18. 19:46
11/25 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással nem kell neked ezen aggódnod.
12/25 anonim válasza:
200.000 ft-ra szerintem ne alapíts családot! Ez tényleg nagyon kevés még 1 főre is. Arra alapozva hogy majd a párod is keres és összedobva jó lesz minden, az nem jó ötlet. Mindenképp gyűjts pénzt, legyen minimum 1-2 millió félretett pénzed és csak azután törd a fejed barátnő meg gyerekben. Fekhelyed van, a szüleid mellett sokat tudsz félretenni, mert nem fizetsz nekik a lakhatásért, esetleg csak adsz valamennyit a kajába. Úgyhogy fogadd meg a tanácsot, gyűjts és gyűjts!
13/25 anonim válasza:
Hát aki azt irtja hogy 200 nettóra ne alapítson csaladot az hol a frászban él? Persze nem mindegy hogy Pesten vagy kisvarosban el de hogy lehet ilyet írni?
14/25 anonim válasza:
Ha van 50 millió megtakarításod akkor nyugodtan gondolkodhatsz a családalapítási , ha persze van kivel !
15/25 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha valaki beletörődik, h akkor mostantól ennyit keres. Ez a hozzáállás egy közös jövőbeli élethez szerintem kevés. Én 18 évesen elköltöztem otthonról, dolgoztam, egyetemre jártam, fenntartottam magam, mert a szüleimtôl egy száraz pirítóst nem kaptam. Te meg ülsz a mamahotelben és elkönyveled, hogy jó ez a 200, mert szereted a munkád. Persze nem kötelező olyan nőt találni mint én, biztos van olyan, mint te, hogy minden mindegy. És összeköltöztök anyádék padlásán, és elkaristoltok a havi 400ból, mert ez nektek kényelmes.
16/25 anonim válasza:
13as, szinte biztosan pesti, azt írta, 3-4 szeresét kereste 30 éves kora előtt. Ilyen csak Pesten vagy külföldön van.
17/25 A kérdező kommentje:
Amúgy Pesten élek 3. kerületben a testvérhegyen ez amúgy a legdrágább környék Budapesten
2019. máj. 18. 20:47
18/25 anonim válasza:
#16 de azt a 3-as irta hogy 3-4x-sét kereste huszonévesen. Nem pedig a kerdezo.
A kérdezőnek meg inkább visszaszívom amit mondtam. Nem tudtam hogy puccos helyen lax.
13 voltam
19/25 anonim válasza:
Igen, mert ha lesz egy gyereketek, akkor ketten kerestek 3 emberre. + lakás, rezsi, élelmiszer....
valameddig a párod úgyse tud majd dolgozni, ott kiesik az ő fizetése is
20/25 anonim válasza:
A 3. kerület messze nem a legdrágább, bőven elmarad a 2. meg a 12. kerülettől. Bár nem ez a téma, de azért nem ártana képben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!