Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ilyen nehéz a párkeresés?
Mert töménytelen mennyiségű ember kiégett, mire korban eljutna arra a szintre, ahol kéne kezdenie a felnőtt valós társas éltét. Már nincs valós értéke a másik embernek számukra.
Ezt hívják, az ilyen generációt-tékozló ifjuságnak.
Mert találni valakit, aki megfelel a feltételeidnek, szingli, megfelelő korú, lehetőleg a közeledben lakik, külsőre is tetszik, te is megfelelsz az ő igényeinek, egyáltalán nem könnyű. Alapból nincs olyan sok lány, akivel mindez teljesülne, de ahhoz, hogy valahogy megismerjétek egymást az egyikükkel, szerencse is kell. Ráadásul az a réteg, akit te keresel, jellemzően a social media felületeken nem túl aktív és nem is feltétlenül él nagyon társasági életet, inkább csak a szűk baráti körével van, ami csökkenti a megismerési lehetőségeket.
Én amúgy majdnem megfelelnék az elvárásaidnak, csak már rég nem vagyok szingli. Az elvárásaid nem irreálisak, csak ha mindent egybe veszünk, úgy már eléggé leszűkíti a kört. Ha ez segít, a páromat és az exemet is élőben ismertem meg. Egyiküket közös ismerős által, másikukat meg úgy, hogy látásból ismertük egymást, egyszer összefutottunk a buszmegállóban, köszöntem neki, ő beszélgetést kezdeményezett, majd rám írt facebookon, összebarátkoztunk és később össze is jöttünk. Online, ismeretlenként nagyjából lehetetlen lenne megismerni, mert facebookon abszolút nem vagyok aktív, az instám pedig privát és nem is igazolok vissza akárkit. Társkeresőn mázlival összejöhet valami, ha te is tudatosan keresel, de inkább próbálj meg élőben lehetőségeket teremteni arra, hogy megismerj új embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!