Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz párt találni manapság?
Mindenki a legjobbat akarja. (Ez olyan evolúciós, szelekciós dolog.)
Én viszont az ellenkezőjét tapasztalom annak, hogy a sok csinos, értelmes nő egyedül lenne.
Saját tapasztalatom az, hogy ha nekem szimpatikus egy csaj/nő, akkor előbb utóbb kiderül róla, hogy már foglalt. xD
"Jó bringákat gyorsan elkapkodják." Ez a filozófia meg talán a mostani felgyorsult világ hatása... :,C
1-es vagyok. Azért írtam, hogy nagyok az elvárások, mert manapság is szerepelt a kérdésben. Régen azért volt könnyű, mert nem volt ennyi szempont. Legyen egészséges, találjon a vagyoni helyzet, kész.
Ma meg ugye ilyen élmény alapú életvitel lett a domináns, legyen sok közös program, ami feltölt. A fogyasztói társadalom meg rá is erősít erre, hogy mindig van jobb és mi meg is érdemeljük azt, az első hibán ál
Igen, elsősorban az érdeklődés visz közel a másikhoz, hogy kíváncsi légy rá, megadd az idejét és a lehetőségét annak, hogy megismerd. Ez nyilván onnan indul, hogy tudtok közösen élményeket szerezni és jól érzitek magatokat egymás társaságában. Ha én pl. szeretek kirándulni, szeretem a Balatont, a jó borozást esténként és a másik ugyanígy van vele, akkor helyben vagyunk, mert ez már lehet közös programlehetőség. Ettől függetlenül azért ez csak a kezdet, még sok minden kell találjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!