Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz párt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz párt találni manapság?

Figyelt kérdés
Én is szingli vagyok már régóta, pedig keresgélek. Sok körülöttem a csinos, értelmes nő, aki szintén egyedül van. Miért ilyen bonyolult ez manapság?

2022. jan. 6. 17:35
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
48%
Igazából ez első hallásra, papíron még jó is lehetne, hogy mindenki válogat. Papíron ez azt adná, hogy így kevesebb, de tartósabb kapcsolatnak kéne születnie. De hát ez sem igaz.
2022. jan. 6. 18:20
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam volna akkor élni. Esélyem sem lett volna a boldogságra. Mennyi az esély rá, hogy mindenki élete párja a környezetében van?
2022. jan. 6. 18:21
 13/44 A kérdező kommentje:
11-es hát ez az. AZ is igaz, hogy manapság hamarabb szakítanak, válnak el emberek, ha felmerülnek problémák, mert már társadalmilag elfogadott a válás. Másik oldalról meg régen együttmaradtak az emberek, de mégsem voltak boldogabbak egy rossz házasságban. Nem jó ez sehogy sem :D
2022. jan. 6. 18:22
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
25 vagyok, szintén szingli FÉRFI. Az imént voltam egy házibuliban és kb mindenki szingli volt. Nagyon fura az egész... Lehet nagyképűnek fogok hangzani, de amikor tindereztem, egy rakás olyan lányt hozott fel, akikhez bottal se nyúltam volna hozzá. Persze voltak álomszép lányok, de persze tisztában vagyok magammal és nem is számítottam visszaszívelésre (nyilván nem is kaptam). Én tisztában vagyok a gyengeségeimmel, nem is mutatok többet magamból a társkeresőkön, mint ami vagyok (pl. nincs filter, nincsenek szelfik, csak rólam mások által készített utcai/házibulis képek. Visszatérve viszont a lényeghez, a kevésbé szép lányok (akiket a saját nemükben csúnyábbnak gondolok, mint magamat férfiban) se nagyon szíveltek vissza, ha pedig visszaszívelnek, pár üzenet után eltűnnek.
2022. jan. 6. 18:25
 15/44 A kérdező kommentje:
14-es - és a buliban odamentél lányokhoz ismerkedni?
2022. jan. 6. 18:27
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Már leírtam más kérdésnél, hogy szerintem a szex a legfőbb oka, mert azt helyezzük első helyre. Ha működik a szex, azt hisszük, hozzá lehet alakítani a másikat.

Szerintem ha előbb találkoznánk, megismernénk egymást, elkezdenénk szex nélkül is szerelmesek lenni egymásba, akkor tartósabb kapcsolatok lennének. Mert a szex miatti kötődés az, ami pár év alatt elszáll, nem a szerelem. Az meg, hogy elkezdek kötődni ahhoz, akivel szexelek, az nem szerelem.

2022. jan. 6. 18:29
 17/44 anonim ***** válasza:
Beszélgettem egy lánnyal, aki amúgy most visszagondolva tetszik is, viszont a barátnői lenéznek engem, mint férfit és ebből kiindulva amúgy se lenne nála esélyem. De lehet, hogy rá fogok írni a közeljövőben.
2022. jan. 6. 18:30
 18/44 A kérdező kommentje:
16-os, akkor szerinted az a baj, hogy túl korán van szex még a szerelem előtt?
2022. jan. 6. 18:31
 19/44 anonim ***** válasza:
31%
Mindenkinek egy dolog miatt nehéz a társkeresés: a nők sokkal jobb pasit akarnak, mint amilyet valójában, normális kapcsolatra meg tudnának kapni.
2022. jan. 6. 18:38
 20/44 anonim ***** válasza:
0%

19/19

18:38

Igen, egyébként egyet kell értsek. A feministák meg a normiek egyből ugranak, hogy ez szedett vetett hazugság, viszont a tinderes statisztikák nem ezt mutatják. Igen, ilyenkor meg előveszik azt, hogy átlagosan kevesebb nő van, mint férfi. De ennyire? Igen, valóban arról van szó, hogy a nők incifinciskednek aztán realizálják harmincon túl, hogy lassan porzani kezd a méhük és hozzámennek egy pontosan olyan szintű férfihoz, mint amilyen 10 évvel ezelőtt is dukált volna melléjük. Hehe

2022. jan. 6. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!