Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság a társkeresés?

Figyelt kérdés
Valahogy azt látom hogy egyszerűen az emberek nem találják meg egymást vajon miért? Ahol dolgozom majdnem 30an vagyunk 40 év alatt és ebből három embernek van csak komoly kapcsolata, a többiek keresgélnek Tinderen, társkeresőkön a buliban és itt ott, de egyszerűen valahogy több éve szinglik
2023. nov. 20. 19:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Én meg pont fordítva látom, körülöttem nagyjából senki sem szingli. Pont manapság a legkönnyebb, szabadon lehet ismerkeeni, kölcsönös vonzalom dönt. Több módja is van, személyesen, online is.
2023. nov. 20. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ezen én is sokat gondolkodtam már, miért magányosak sokan, régen valahogy könnyebben megtalálták egymást az emberek huszonéves korban.Én arra jutottam, mindenki a tökéletest keresi, nagyon válogat, vagy egyszerűen túl magas a léc, vagy nem is tudom, minden esetre a többi válasz engem is érdekel.
2023. nov. 20. 19:19
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Jó munkahelyen kb. minden nő foglalt aki jól néz ki. Inkább szingli férfiakkal vannak tele. Velem beleszámítva xd
2023. nov. 20. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Hat szingli férfiakkal van tele az én munkahelyem is. 60 férfiből max 10 nek van valakije.
2023. nov. 20. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
csajokkal dolgozom együtt, 40-es létszámból 1-2 az aki nem foglalt. Az is 50+os
2023. nov. 20. 19:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát mivel ugyanannyi a férfi nők aránya így nem jön ki a matek....
2023. nov. 20. 19:47
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Elvárások, anyagi különbségek, rossz kommunikáció stb. számtalan oka lehet.
2023. nov. 20. 20:04
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem is akarják megtalálni egymást. Legalábbis a szingli férfiak nagy része jól elvannak 1-2 numerával általában, sírnak hogy nem találnak normális nőt de igazából nem is akarnak. A nők azért kicsit többet kockáztatnak, mondjuk az előzőből kiindulva persze több "udvarlójuk" :D akad.
2023. nov. 20. 21:28
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
Tobbnyire azért, mert a férfiak olyan irreális elvárasokat támasztanak a nők külseje felé, hogy az megugorhatatlan
2023. nov. 21. 06:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én mondjuk home office-ban rohadok, kutyát nem látok évek óta. A netes társkeresés nem nekem való, amúgy meg mit csináljak? Üljek be egyedül egy bárba, mint egy majom, hátha mellémül valaki? A kondiban nem lehet ismerkedni. Futás közben sem. A cégnél a legtöbb pasinak amúgy van felesége, szóval nyilván velem van a gond.
2023. nov. 21. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!