Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lànyoknak tènyleg az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lànyoknak tènyleg az a cèljuk, hogy talàljanak egy pènzesebb pasit akit rà tudjanak venni arra, hogy sok pènzt ràjuk költsön ès ùgy àltalànossàgban elèrje, hogy a pasi akivel èppen együtt van megadjon neki amit ő akar?

Figyelt kérdés

Magyarul kicsalni a pènzt az èppen aktuàlis àldozattòl ès elerni, hogy minnèl több időt ès energiàt fordìtson a nőre. Ezt főleg pucival, 2 mellel ès borzasztòan felszìnes ès önző belsővel.

Egy incel fèrfi aki 2012-ben belèpett az incelek tàboràba. ☝️

#A mai nők cèljai #Fontossàgi sorrend #Korlàtlan önzès #Felhàborodàs #Visszatàmadàs
2023. nov. 15. 14:25
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

12#-es kötekedő

Ugye nem vàrod el, hogy az összes tapasztalatomat leìrjam a gyakorira.

Egy esetet kiragadtam, de bőven van mèg a női tagadàst illetően. Tanulj meg olvasni a sirok között.

2023. nov. 16. 07:59
 22/31 anonim ***** válasza:
"büntetlenül ússzák meg" - ez az iskolai lövöldözők és hasonló belföldi terroristák retorikája, akik saját nyomorukat ártatlanokon torolják meg.
2023. nov. 16. 08:10
 23/31 A kérdező kommentje:

16#

Nekem ugyan ez van. A munkàmbòl adòdoan rengeteg nővel dolgoztam ami kicsit olyan mintha együtt èlnèl a màsikkal.. Ès bizony a munkahelyen is, a pàrkapcsolataimban is ès a baràtaim pàrkapcsolatàban is rendszeresen elő jött ez.

2 olyan baràtom is van akiket mindig àt vertek a nők. Mikor a szülők alàjuk tettek lakàst fèl èven belül lett baràtnő aki szült nekik gyereket. Micsoda meglepetès!!!!

"Szóval ezek után csípőből általánosítani és kijelenteni, hogy pfff minden mai lánynak csak a pénz kell több, mint szánalmas és még csak nem is fedi a valóságot."

Te most nem àltalànosìtasz?

Te ugyan ennek az ellenkezőjèt àllìtod, akkor te mivel vagy jobb?

Azèrt mert a nők szemszögèből jò vàlaszokat adsz?

Igen vannak kivètelek, de több olyan van akikről fentebb ìrtam mint amennyien nem ilyenek.

Jò tagadàst ès tàmadàst!!!

2023. nov. 16. 08:12
 24/31 A kérdező kommentje:

16#

"Sajnálattal kell közölnöm, hogy nem csak ennyiből áll egy kapcsolat, tehát akinek a dugás a legfontosabb az jobban jár, ha vesz magának egy guminőt vagy eljár prostihoz. Bizony egy kapcsolatban van néha hiszti, vannak nehézségek, nem csak csupa öröm-boldogság. Aki ezeket nem tudja kezelni, mert "én dugni szeretek", annak nem való kapcsolat.

A kis történeted nagyon aranyos, főleg hogy EGYETLEN NŐRŐL van szó, de te ebből már levonod a messzemenő következtetést. El kezdjem én is sorolni hány csillió megcsalásos sztori történt már körülöttünk férfi oldalról? Igen, pontosan ilyen a férfiak egy része is. Akkor most én is verjem az asztalt és irkáljam ki 0-24-ben a kérdést, hogy "A mai férfiak tényleg csak és kizárólag dugni akarnak, nem tudják a gatyájukban tartani a farkukat és megcsalnak boldog-boldogtalant?". Pont annyira nem lenne értelme, mint a nyavalygó incelek állandó sírásának.."

Tènyleg egy kapcsolat nem csak ennyiből àll? Köszi, hogy ezt elmondtad. Megint nem jòl èrtelmezted a mondandòmat.

Ha a nőket èr egy vàd azonnal tagadnak ès tàmadnak.

Ha a fèrfit akkor többnyire nevet egyet ès oda ìrja igen mi ezt csinàljuk.

Ha ebből sem èrted akkor semmiből..

Belètek van kòdolva a tagadàs ha igaz ha nem.

2023. nov. 16. 08:17
 25/31 A kérdező kommentje:

A 17#-es vàlaszadò ugyan az mint a 16-os.

Èletcèlja a tagadàs ès az, hogy nehogy kiderüljön, hogy a nők bàrmiben is hibàt követtek el.

Pàran itt kèrdeztèk, hogy mi a cèlom ezzel. A figyelem felhìvasa egy valòs problèmàra!!!!!

Nektek mi a cèlotok a càfolò, vissza tàmadò kommentekkel?

Egèsz èletetekben hazudni ès tagadni akartok?

Azt mièrt nem ìrjak a nők, hogy igen sajnos vannak ilyen nők is ès emiatt alakult ki negatìv vèlemèny a nőkről. Ezek miatt szìvnak azok a nők akik nem ilyenek.

Egyetlen egy nő nem ìrta ezt..

Tagadjunk, hazudjunk a vègsőkig, càfoljuk meg, gàncsoljuk.

Mint a politikàban mikor egy pàrt nem akarja, hogy kiderüljön az igazsàg ès àllandòan vissza tàmad ès mutogat a masikra ahelyett, hogy vàllalnà a felelőssèget a tetteièrt ès kijavìtanà azt.

2023. nov. 16. 09:08
 26/31 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek, de annak h valaki leírja a tiedtől eltérő tapasztalatait és véleményét, vajmi kevés köze van a tagadáshoz. Főleg, hogy senki nem tagadta, hogy vannak ilyen aranyásó nők. Ettől még a nők többsége nem ilyen. Az, hogy te mindent támadásnak élsz meg, nem a mi problémánk. Az pedig külön szánalmas, hogy ezeket a nőket nagy bőszen ekézed, de totálisan meglepő módon a férfi oldalról ismét megfeledkezel. Ki és miért pénzeli a nőt, hmm? Talán kötelező? Nem, nem az és ha csak nem tartanak fegyvert a fejéhez - márpedig kétlem - akkor bizony önként és dalolva perkál, mert vannak férfiak, akiknek egy szép pofi, két mell és egy punci elégséges hozzá. Kérjed szépen rajtuk is számon. Senkinek nem kötelező ilyen nővel együtt lennie.

„A munkàmbòl adòdoan rengeteg nővel dolgoztam ami kicsit olyan mintha együtt èlnèl a màsikkal..”

Hát nem éppen. Én nem csak rengeteg nővel dolgoztam, hanem rengeteg férfi ill. nő fizetésére és családi állapotára láttam (látok a mai napig) rá és valahogy a tök átlagos fizetésű férfiak döntő többsége mind házas volt vagy volt barátnője/élettársa.

„Ès bizony a munkahelyen is, a pàrkapcsolataimban is ès a baràtaim pàrkapcsolatàban is rendszeresen elő jött ez.”

Esetemben meg bizony se a munkahelyen, se a párkapcsolataimban, se a barátaim párkapcsolatában nem jött ez elő. Na és?

„2 olyan baràtom is van akiket mindig àt vertek a nők. Mikor a szülők alàjuk tettek lakàst fèl èven belül lett baràtnő aki szült nekik gyereket. Micsoda meglepetès!!!!”

Annak is megvan az oka, ha valakit mindig átvernek. 1-2x még előfordul az emberrel, na de mindig, az több mint árulkodó. Rossz emberismerő, rosszul választ stb. Ugye a nők ezt egyből megkapják, ha a pali átveri őket, márpedig ugyanez a helyzet a férfi oldalon is. Aki palimadár és hagyja magát sorozatosan hülyére venni, az magára vessen.

Ha már itt tartunk amúgy, akkor nekem kb úgy egy tucat barátnőm van, akit átvertek vagy épp megcsaltak. Most mi lesz, mire akarsz ezzel kilyukadni? Egyszerű a képlet: vannak szemét nők és vannak szemét férfiak. Köszönjük a megállapítást, ezt a normálisabbja eddig is tudta.

„Te most nem àltalànosìtasz?”

Lehet csak az én butaságom, de ha emlékezetem nem csal és tudok még olvasni, akkor TE indítottál egy kapásból általánosító kérdéssel. „A mai lányoknak.....”

Hát ha ez nem általánosítás, akkor nem tudom mi az. Aztán picsogsz, ha neadjisten visszakapod. Kettőnk között amúgy épp csak annyi a különbség, hogy én nem süllyedek arra a szintre, hogy a saját és a környezetemben tapasztaltak miatt általánosítsak és negatívan címkézzem meg az egész férfi nemet.

„Igen vannak kivètelek, de több olyan van akikről fentebb ìrtam mint amennyien nem ilyenek.”

Pontosítva: SZERINTED. Ezt mindig lefelejted, pedig nem éppen elhanyagolható „apró” kis tényező, hogy ez mindösszesen a te véleményed. Sokan másoknak meg pontosan az a véleményük és tapasztalatuk, hogy sokkal kevesebb aranyásó van, mint normális nő.

„Jò tagadàst ès tàmadàst!!!”

Mármint izé, azt amit te is csináltál a kezdetektől? Köszi, h konkrét példákkal is bemutattad. :)

„Ha a nőket èr egy vàd azonnal tagadnak ès tàmadnak.”

A nők csak leírják, hogy NEM MINDEN NŐ ilyen, mivel ti előszeretettel fikázzátok a komplett női nemet a nagy önsajnáltatások közepette. Mint ahogyan azt is nyíltan vállalják, hogy vannak aranyásó nők, senki nem tagadta még mindig. Továbbra is egyéni szoc.problem, ha ez nem tetszik.

„Ha ebből sem èrted akkor semmiből..”

Itt max te nem érted és láthatóan nem is fogod. Neked csak annyi a célod, hogy köpködhess, szokásos incel sirám.

„Pàran itt kèrdeztèk, hogy mi a cèlom ezzel. „A figyelem felhìvasa egy valòs problèmàra!!!!!”

Illetve a nők mocskolása. Ha nem így lenne, akkor nem vennél egy kalap alá minden nőt és nem élnéd meg támadásnak meg tagadásnak, amikor egy rakás ellenkező tapasztalat érkezik a másik oldalról. De mivel itt toporzékolsz és képtelen vagy a sajátodén kívül bárki más válaszát elfogadni, így nem is kérdés, h mi volt első perctől a célod...

2023. nov. 16. 16:03
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyébként nagyon érdekelne, hogy mire mész az állítólagos problémára való felhívásoddal? Tudod mennyi ennél ezerszer nagyobb probléma van az országban/világban, ami fényévekkel több embert érint, mint az általad leírtak és ennek ellenére sem történik semmi? Kitombolhattad magad, de megnyugtatlak, hogy semmi nem fog változni. Aranyásók mindig is voltak és mindig is lesz. Pláne amíg vannak olyan marhák, akik punciért cserébe örömmel finanszírozzák is őket.

„Nektek mi a cèlotok a càfolò, vissza tàmadò kommentekkel?”

Miért talán néma csöndben bólogatni kéne és szent írásnak meg készpénznek kéne venni a te – mint egyetlen egy ember – véleményét? Főleg, ha mi magunk távolról sem ezt tapasztaljuk? Bocsi, én elhiszem, hogy fáj, mikor rád cáfolnak, de ezt tudni kell helyén kezelni. Nem, a hiszti és ujjal mutogatás nem ez a kategória.

„Egèsz èletetekben hazudni ès tagadni akartok?”

Na tessék, már addig is eljutottunk, hogy hazudunk, amiért nem azt írjuk, amit te hallani akarsz. :D Igazi kifinomult vitakultúra meg érvelés. Ha valaki nem ért velem teljesen egyet és nem azt tapasztalja, mint én, akkor az hazudik. Pacsi.

„Azt mièrt nem ìrjak a nők, hogy igen sajnos vannak ilyen nők is ès emiatt alakult ki negatìv vèlemèny a nőkről.”

Le lett írva. Nem 1x és nem is 2x, számtalan kérdés alatt.

„Egyetlen egy nő nem ìrta ezt..”

Dehogynem:

„Van, aki igen. A többség nem.

„A golddiggereknek igen, a normális nőknek nem.”

„Az aranyásóknak biztosan”

És ez csak ez a kérdés.

„ahelyett, hogy vàllalnà a felelőssèget a tetteièrt ès kijavìtanà azt.”

Aztán ugyan miféle felelősséget kéne azért vállalnia ezeknek a nőknek, hogy vannak olyan ostoba pasik, akik a puncijukért és csinos pofijukért cserébe önként pénzelik őket?? Mindenhez két ember kell, végtelenül korlátolt és csőlátású dolog csak és kizárólag az egyik oldalra fröcsögni és felelősségre vonni, miközben a másik oldal nélkül az egész jelenség létre sem jöhetne.

Mi is napi szinten írhatnánk ki a tiétekhez hasonló általánosító, köpködő kérdéseket, hogy „A mai férfiaknak tényleg az a céljuk, hogy a) minél több nőt dugjanak meg, b) kihasználják és megcsalják a nőket, c) átverve szerelmet hazudjanak a nőknek, miközben csak dugni akarnak stb stb. Mi a fészkes fene értelme van ennek? Mindkét nemben vannak aranyásók, szemetek, gonoszak, hazugok, felszínesek blablabla.

2023. nov. 16. 16:05
 28/31 A kérdező kommentje:

26# "De mivel itt toporzékolsz és képtelen vagy a sajátodén kívül bárki más válaszát elfogadni, így nem is kérdés, h mi volt első perctől a célod..."

Te beszèlsz mikor minden nőket èrintő kèrdès alà litaniàt ìrsz. Ha te el tudnàd fogadni az èn vèlemènyemet akkor nem ìrogatnàl.

Kit èrdekel, hogy rà làtsz a pàrok anyagi helyzetère. Mèg hànyszor akarod ezt leìrni?

Ettől fognak vàltozni az èn taoasztalataim??? NEM!!!!!

Adnà az èg, hogy sokkal több normàlis nő lenne mint nem. Ha ez ìgy lenne nem ìrnèk ide.

A te gondolkozàsod = Nő vagyok = szìdja a nőket = vissza kell tàmadnom = megbosszulom. Te nem vagy kèpes elfogadni, hogy nekem ilyen taoasztalataim voltak a magyar nőkkel ès ezèrt jössz ide kötekedni 🙂

Nem bìrod elviselni, ha valaki rosszat mond a nőkről azèrt mert te nő vagy.

Mèg egyszer ne ìrd le, higy pènzügyi területen dolgozol 300-400 között keresnek az emberek akiknek csekkolod a fizetèsèt naponta = emiatt nekem nem lehet igazam...

A munkahelyeden nem szoktàk mondani, hogy kicsit sok vagy ès mindenbe vele ütöd az orrodat?

Most komolyan minden egyes alkalommal mikor leìrok egy pèldàt az èletemből akkor te ide fogsz jönni ès le fogod ìrni az ellentetjèt??

Ez okoz neked örömöt?

2023. nov. 17. 11:44
 29/31 A kérdező kommentje:

27# "Tudod mennyi ennél ezerszer nagyobb probléma van az országban/világban, ami fényévekkel több embert érint, mint az általad leírtak és ennek ellenére sem történik semmi?"

Èn fogom eldönteni, hogy nekem mi a problèmàk sorrendje. Tudom, hogy te ebbe bele gebedsz persze azt ìrod majd , hogy magasròl sz.rsz rà, de akkor nem lennèl itt ès nem ìrnàl ennyit, nem tennèl bele ennyi időt. Igenis èrdekel ez tèged, de benned van a tagadàs ès a maniàkus kontràzàs visszavàgàs.

2023. nov. 17. 11:48
 30/31 anonim ***** válasza:

„Te beszèlsz mikor minden nőket èrintő kèrdès alà litaniàt ìrsz.”

Kár, hogy ez nem igaz. (:

„Ha te el tudnàd fogadni az èn vèlemènyemet akkor nem ìrogatnàl.”

Az nem vélemény, hogy ezerrel általánosítva az összes mai nőt egy kalap alá veszed és kvázi aranyásónak titulálod. Ennek a neve szimpla hazugság.

„Kit èrdekel, hogy rà làtsz a pàrok anyagi helyzetère.”

Mert szerinted az kit érdekel, hogy téged átvert egy db nő? Vagy hogy van két haverod, akiket mindig átvertek és ebből kiindulva általánosítasz? Te vagdalkoztál itt, hogy ugyan honnan tudom, hogy több a normális nő, mint a nem normális. Ilyen alapon te honnan tudod? Cuki, h másoknak szegezed ezt a kérdést, miközben te magad teljesen evidensnek tartod, hogy amit te gondolsz azok a valódi tények és azok kivétel nélkül mind úgy is vannak.

"Ettől fognak vàltozni az èn taoasztalataim??? NEM!!!!!"

Mint ahogy senki másé sem, de attól még a rengeteg tiedtől eltérő tapasztalat ill. a sok kapcsolatban élő eladó, tanár, mentős, kasszás, futár, raktáros stb - akikre aztán mindent lehet mondani, csak azt nem h pénzesek - cáfolják az állításodat, miszerint minden nő/a nagy többség aranyásó. Főleg h az átlagbér idehaza nem éri el a 400 ezret sem, de igen biztos mind a pénzre hajtunk.

„Adnà az èg, hogy sokkal több normàlis nő lenne mint nem. Ha ez ìgy lenne nem ìrnèk ide.”

Pedig ez így van, pont ezért nem nyavalyognak itt 0-24-ben a normális férfiak, mert tisztában vannak vele és tapasztalják, hogy több a normális nő (és férfi). Mindkét oldalon vannak hazugok, aranyásók, csalfák, totálisan fölösleges ezt mindig egy nemre kihegyezni és köpködni össze-vissza rájuk.

A te gondolkozásod pedig az hogy volt néhány nővel rossz tapasztalatom = összes nő ilyen = megyek gyk-re sírni, hogy az összes/legtöbb nő ilyen. Természetesen a képletből teljesen kivonva a férfiakat, akik nélkül nem működne a dolog és akik önként pénzelik ezeket a nőket a puncijuk és szép pofijuk miatt. De tudjuk, az nem gáz. Bezzeg a nők.

Ha nem ennyire korlátoltan és egyoldalúan néznéd a dolgot és nem annyi lenne a összes célod, hogy fröcsöghess a nőkre és mutogathass rájuk, máris előrébb lennél.

„Mèg egyszer ne ìrd le, higy pènzügyi területen dolgozol 300-400 között keresnek az emberek akiknek csekkolod a fizetèsèt naponta = emiatt nekem nem lehet igazam...”

Nem csekkolom, ez is a munkám része, okostóni. Bár eleve nem ezt írtam. Senki nem tagadta itt sem, hogy vannak aranyásók. Az viszont nem igaz, hogy a többség vagy ahogy a fő kérdésedben van írva „a mai lányok” ilyenek.

„A munkahelyeden nem szoktàk mondani, hogy kicsit sok vagy ès mindenbe vele ütöd az orrodat?”

Mivel ez nincs így, ezért természetesen nem. Normális embernek pedig a munkája elvégzése nem minősül „mindenbe beleütöm az orrom”-nak, de hát kinek mi.

„Most komolyan minden egyes alkalommal mikor leìrok egy pèldàt az èletemből akkor te ide fogsz jönni ès le fogod ìrni az ellentetjèt??”

Ezt én is megkérdezhetném, tekintve hogy te kezdted az egészet. :D

„Ez okoz neked örömöt?”

Nekem nem, de neked láthatóan a nők egyoldalú, saját sértettségedből fakadó fikázása igen.

"Èn fogom eldönteni, hogy nekem mi a problèmàk sorrendje"

Még szerencse, hogy senki nem is írt ilyet. Mi lenne ha megtanulnál rendesen szöveget értelmezni? :D Szimplán felhívtam a figyelmed arra az egyszerű tényre, hogy a te problémádnál ezerszer súlyosabbak sem kerülnek megoldásra, tehát mit gondolsz mire mész az állítólagos probléma felhívásoddal, mi vele a célod? Gondolod ettől nem lesznek ugyanúgy aranyásó nők és balek pasik, akik pénzelik őket vagy mi?

2023. nov. 17. 14:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!