Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lànyoknak tènyleg az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lànyoknak tènyleg az a cèljuk, hogy talàljanak egy pènzesebb pasit akit rà tudjanak venni arra, hogy sok pènzt ràjuk költsön ès ùgy àltalànossàgban elèrje, hogy a pasi akivel èppen együtt van megadjon neki amit ő akar?

Figyelt kérdés

Magyarul kicsalni a pènzt az èppen aktuàlis àldozattòl ès elerni, hogy minnèl több időt ès energiàt fordìtson a nőre. Ezt főleg pucival, 2 mellel ès borzasztòan felszìnes ès önző belsővel.

Egy incel fèrfi aki 2012-ben belèpett az incelek tàboràba. ☝️

#A mai nők cèljai #Fontossàgi sorrend #Korlàtlan önzès #Felhàborodàs #Visszatàmadàs
2023. nov. 15. 14:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

9#-es

"Megnyugtatlak a mai nők vajmi kevés százaléka esik ebbe a kategóriába"

Honnan tudod? Megmèrted?

Te ismerkedsz nőkkel manapsàg vagy csak magadbòl indulsz ki mondvàn ha te nem ilyen vagy akkor biztos a többi nő sem ilyen.

Mikor a nők irjak, hogy a fèrfiak csak dugni akarnak egy csomò fèrfi vàllalja nyiltan, hogy igen dugni akarunk ez az amit szeretünk. Nem szeretjük a hisztit ès a követelőzèst hallgatni.. Ezek nyilt titkok. A fèrfiak elismerik. A nők mièrt nem tudjàk elismerni?

Mièrt van ez a beteges tagadàs?

Tudod volt egy bnőm aki megcsalt. Persze jött a nagyon megbanta stb..

Szèt mentünk, majd ùjra talalkozgattunk, de hivatalosan nem voltunk együtt. Elutaztunk együtt külföldre ahol szexeltünk. Az uton visszafelè mikor el ment wc-re bele nèztem a telefonjàba mert gyanus volt, hogy megint hazudik. Na ès mit talàltam, hogy annak sràcnak a haverjàval akivel megcsalt azzal is dugott. A sràc fèltèkenyen ìrogatott neki mert tudta, hogy velem van.

Mit gondolsz mikor vissza jött a wc-ről ès el kezdtem cèlozgatni arra, hogy megint nem őszinte bevallotta???

Vègig tagadott. Vèr vörös volt a feje majd szèt robbant ès màsfèl òràig tagadott, hogy ő nem tudja , hogy miről beszèlek ès mi törtènt velem.. majd mikor làtta, hogy nem tud meggyőzni nagy nehezen bevallotta, de fel volt hàborodva , hogy lebuktattam.

Hàt ilyenek a nők egy rèsze.

Biztos van kivètel , de mit èrek vele, ha nem talàlkozok a kivètelekkel?

2023. nov. 15. 15:58
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

"Hàt ilyenek a nők egy rèsze."

Ez egy darab nő volt. Te ebből vonsz le egy ostoba általánosítást a nőkre nézve, aztán csodálkozol hogy egyiknek se kellesz?

2023. nov. 15. 16:03
 13/31 anonim ***** válasza:
92%

És még is mit szeretnél elérni a kérdéseddel és magyarázatoddal?

Szerinted mi fog változni attól, hogy kiírod most ezeket magadból?

Vagy csak szeretnéd ha valaki meghallgatna? És esetleg bólogatna? Hogy jólvan haver igazad van? Igen szőrnyűek a nők...

Mert azon kívül, hogy lejáratod magad , azon kívül a kérdéseddel semmi mást nem érsz el.

Igen vannak ilyen nők akik jól néznek ki és ezzel mindent elérhetnek max becsukják a szemüket. De mindig is voltak ilyenek.

2023. nov. 15. 16:03
 14/31 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon nagy %-ban ez a valódi trend ma.
2023. nov. 15. 17:00
 15/31 anonim ***** válasza:
9%
Magyar nők nagy többsége ilyen. Sőt! Sokuk úgy akar ilyen életet, cserében semmit nem akar tenni férfiért. Amolyan NEKEM JÁR magyar felfogásuk van.
2023. nov. 15. 17:09
 16/31 anonim ***** válasza:
94%

"Honnan tudod?"

És te honnan tudod? Na pont onnan tudom én is. :)

"Megmèrted?"

Miért, te talán megmérted?

Onnan tudom egyébként, hogy belőlem nem csöpög a nőgyűlölet, tehát nem csak azt veszem észre, amit észre akarok venni. Másfelől onnan, hogy rengeteg nővel vagyok körülvéve, kolléganők, ismerősök, barátnők, unokatesók, tesók és teljesen meglepő módon a többségnek totálisan átlagos melójú és ezáltal átlagos fizetésű párja van. Ahol meg a pasi tehetős, ott bizony a nő is. És itt nem pár db nőről beszélünk, sőt másik oldalról nem is pár férfiról, hanem több százról. Ugyanis munkámból kifolyólag rálátok az ügyfelek fizetésére és bizony nagyon sok férfi keres 300-400 között, aztán a többségnek mégis van felesége, gyereke(i) vagy épp barátnője. És nem is csak én számolok be hasonló tapasztalatokról. Szóval ezek után csípőből általánosítani és kijelenteni, hogy pfff minden mai lánynak csak a pénz kell több, mint szánalmas és még csak nem is fedi a valóságot.

"...igen dugni akarunk ez az amit szeretünk."

Sajnálattal kell közölnöm, hogy nem csak ennyiből áll egy kapcsolat, tehát akinek a dugás a legfontosabb az jobban jár, ha vesz magának egy guminőt vagy eljár prostihoz. Bizony egy kapcsolatban van néha hiszti, vannak nehézségek, nem csak csupa öröm-boldogság. Aki ezeket nem tudja kezelni, mert "én dugni szeretek", annak nem való kapcsolat.

A kis történeted nagyon aranyos, főleg hogy EGYETLEN NŐRŐL van szó, de te ebből már levonod a messzemenő következtetést. El kezdjem én is sorolni hány csillió megcsalásos sztori történt már körülöttünk férfi oldalról? Igen, pontosan ilyen a férfiak egy része is. Akkor most én is verjem az asztalt és irkáljam ki 0-24-ben a kérdést, hogy "A mai férfiak tényleg csak és kizárólag dugni akarnak, nem tudják a gatyájukban tartani a farkukat és megcsalnak boldog-boldogtalant?". Pont annyira nem lenne értelme, mint a nyavalygó incelek állandó sírásának..

2023. nov. 15. 17:21
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem ilyen a magyar nők többsége, a többség magához hasonló anyagi háttérrel rendelkező férfival szokott összejönni.
2023. nov. 15. 17:22
 18/31 anonim ***** válasza:
16%

Én másként látom a dolgokat!

A nők a feminizmusnak "hála" elkezdtek dolgozni, saját jövedelmük lett, már nem függtek annyira a párjuktól... Ez nagy hiba, mivel a férfi az erő egy kapcsolatban, neki kell a nőt is eltartani! Cserébe a nő kedves, házias, gondoskodó... így működne normálisan a világ, de ma már minden ki van fordítva! Sajnos van a nőknél egy réteg, aki a férfit pénztárcának nézi, lehuzza... az ilyen nem nő csak egy ócska ribi... 🤷‍♀️

Összegzés: Sajnos a mai nők többsége ilyen... Kevés a normális, de ne add fel a reményt, keresni kell a lehetőséget! 33/N

2023. nov. 15. 20:31
 19/31 anonim ***** válasza:

#18 ezt már egy másik kérdés alá szóról-szóról leírtad, akkor is hülyeség volt, most is az, de akkor copy paste-lem én is a választ:

Annyira vagy 33N, mint én a római pápa.

A világ úgy működne normálisan, hogy nők és férfiak egyenrangú felek, mindketten rendelkeznek munkával, bevétellel, önállóan is meg tudnak állni a lábukon, ha pedig kapcsolatra lépnek, akkor mindketten pontosan ugyanúgy kiveszik a részüket, mind a munkából, mind pedig az otthoni teendőkből és gyereknevelésből. Nem, az nem normális, hogy nők cselédsorba taszítva, teljes mértékig a párjuktól anyagi függőségben élnek és hálistennek ezt ma már a nagy többség is kristálytisztán látja és tudja.

2023. nov. 15. 21:33
 20/31 anonim ***** válasza:

"Ez nagy hiba, mivel a férfi az erő egy kapcsolatban, neki kell a nőt is eltartani! Cserébe a nő kedves, házias, gondoskodó... így működne normálisan a világ, de ma már minden ki van fordítva! Sajnos van a nőknél egy réteg, aki a férfit pénztárcának nézi, lehuzza... az ilyen nem nő csak egy ócska ribi..."

Apafej, ahol a nő cseléd, ott bizony neked kell a pénztárcának lenni. Vagy mindent visztek arányosan, vagy ha te 100%-ban eltartó akarsz lenni, akkor te magad ragaszkodsz a pénztárca szerephez.

2023. nov. 15. 21:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!