Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan csaj, aki megvolt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan csaj, aki megvolt a fél városnak mennyire kelendő a férfiak szemében kapcsolat céljára?

Figyelt kérdés
Mielőtt kapom a privátokat, NEM rólam van szó, csak ismerek ilyet akin 24 éves korára szó szerint egy kisebb város végigment, nők, férfiak, mikor épp mi volt kéznél. Az ilyen nők mennyire kelendőek komoly kapcsolatra? Mennyire van kedve valakinek 352.ként belerakni neki?
2023. nov. 13. 05:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Ha komolyra senkinek nem kellett eddig se, később se fog.

Ez fuggetlen mondjuk attol h hány emberrel szexelt. Nem a mulzja határozza meg.

2023. nov. 13. 06:44
 12/23 A kérdező kommentje:
Vele sokan akartak kapcsolatot, viszont ő neki nem felelt meg senki.
2023. nov. 13. 06:46
 13/23 Noren1989 ***** válasza:
100%

#1-es lepontozàsàt nem értem.

Vàlasza perfekt 😅

2023. nov. 13. 07:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszik ilyenkor mindig, hogy csak a szex miatt zavar.

Elsősorban érzelmileg. Miért engedett ennyi mindenkinek? Tud még máshoz kapcsolódni? Én ilyen nővel nem tudnék létezni

2023. nov. 13. 08:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőm (28 éves), egyszer bevallotta hogy ő 25-30 pasival volt. Na, ott elszállt nálam valami és nem tudtam ránézni úgy mint nőre, csak mint egy ribire... Szét is mentünk, kuka.
2023. nov. 13. 09:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kapcsolatra igen keveseknek kell majd, de megdugni kb mindenkinek, hisz ha mar ennyinek engedte, akkor miért pont neki ne tenné?
2023. nov. 13. 09:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2023. nov. 13. 12:17
 18/23 A kérdező kommentje:
De nem is változnak meg az ilyen nők?
2023. nov. 13. 12:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

15ös vagyok,

Az én esetemben nem változott, olyanokról beszélt h ha egyedülálló lesz akkor kipróbálná két idegen férfival egyszerre stb.. Ez tök izgi, ha csak beszédtéma, de ha a barátnőd ilyeneket mond egy kapcsolatban az elég kiábrándító, legalábbis számomra.

Azt is ekkor mondta hogy úgy szokott randizni hogy kb az első alkalmon már szex van, mert ha az nem jó, akkor amúgy mindegy is a dolognak. Ebből kiindulva lesz még pár csávó aki átmegy rajta.

2023. nov. 13. 13:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#18: Miért változna meg? Ha neki ez így jó nem fog megváltozni, az fix. Ez arról szól, hogy ő ezt megteheti, nem arról, hogy ő mekkora bűnbe esett vagy hogy majd kiéli magát, meg majd biztos benő a feje lágya és ehhez hasonló marhaságok. Max ha esetleg előnytelenül idősödik és nem lesz vonzó, akkor kénytelen lesz változtatni, az emberek általában kényszerből változtatnak a dolgaikon, nagyon ritka az aki ennyire önkritikus és annak a típusnak is valószínűleg pont nem ilyesmiken kell változtatnia.
2023. nov. 13. 15:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!