Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan csaj, aki megvolt a fél városnak mennyire kelendő a férfiak szemében kapcsolat céljára?
Figyelt kérdés
Mielőtt kapom a privátokat, NEM rólam van szó, csak ismerek ilyet akin 24 éves korára szó szerint egy kisebb város végigment, nők, férfiak, mikor épp mi volt kéznél. Az ilyen nők mennyire kelendőek komoly kapcsolatra? Mennyire van kedve valakinek 352.ként belerakni neki?2023. nov. 13. 05:59
1/23 anonim válasza:
Van olyan akiben ez kelt reményt, hogy akkor hátha neki is menni fog.
2/23 anonim válasza:
Hát a kis farkúak között ? Semmi
Még a 18 centis is aggódik hogy volt a csajnak több 20 centis pasija (ha tényleg olyan sokan telelőtték màr) és ezért meg se próbálja.
3/23 anonim válasza:
Ha kapcsolatban hűséges, akkor semmi problémám nem lenne vele.
4/23 A kérdező kommentje:
Amennyire én tudom egy kapcsolata volt eddig, kb 8 éve, ott az első nap megcsalta a barátnőjét (nem elírás) egy másik csajjal. Legalábbis nekem ezt mondta, de ez annyira nem releváns mert akkor volt kb 15-6 éves.
2023. nov. 13. 06:07
5/23 anonim válasza:
Ehhez a "karrierhez" kell egy olyan külső és személyiség ➡️ Kelendő, mert a férfiak inkább eltekintenek a múltjától, ha cserébe kapnak egy jó külsőt meg egy nyitott, laza, "bulis", belevaló stb. személyiséget.
6/23 anonim válasza:
Szerintem attól függ hogy néz ki. Ha jól akkor el fog kelni. De valószínüleg csak messzebb, ahol nem ismerik az előéletét.
7/23 A kérdező kommentje:
Igaz, mondjuk ő jól néz ki eléggé, viszont van egy barátnője aki még nagyobb lotyó, beszélt nekem róla hogy mesélte neki, kb 500 pasival szexelt, mindegy volt neki hogy ki az, hány éves, stb, mindezt kb 18 éves korára sikerült elérnie. Az a csaj marha kövér, meg az volt akkor is, szóval nem feltétlen kell jól kinézni. Mondjuk neki már 2 gyereke van, igaz más apától, de a legutolsóval évek óta házasok.
2023. nov. 13. 06:12
8/23 anonim válasza:
De lehet olyan a férje aki egyébként nem jutott volna nőhöz. Egy jó érzésű férfi már nem vesz el egy ilyen nőt ha tudja miket csinált. Max megdugja, vagy még az se.
9/23 A kérdező kommentje:
A férje amúgy amennyire ismerem normális, neveli a gyerekeket, dolgozik stb. Az igaz, hogy egy 80 kmre lévő faluból származik, de a csaj előéletét hallhatta a haveri társaságában.
2023. nov. 13. 06:22
10/23 anonim válasza:
Amugy honnan tudod egyaltalan, hogy csaj? Lehet, hogy pocse van a manusgadzsinak.... A mai vilagban!?
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!