Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt mikor és hogyan érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mikor és hogyan érdemes szóba hozni? Kell egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mikor és hogyan érdemes elmondanom az ismerkedés során, hogy kicsi a farkam és a behatolástól ne várjon semmi jót? Vagy ne mondjam el, hanem majd a szexnél csalódik? Már, ha marad kedve miután meglátja, hogy mekkora...

2023. nov. 12. 10:46
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Te már csak tudod. Ja nem.

2023. nov. 12. 17:23
 22/35 anonim ***** válasza:

Ha már így fogsz hozzá hogy ne várjon semmi jót, akkor hagyd az egészet.

Mint ahogy leírták, depressziós vagy és ez taszító nagyon.

Úgy fogj neki mintha te lennél az isten és te mindent megtudsz adni a nőnek, szexben is.

Aztán ő majd eldönti hoyg kellesz e nek vagy nem.

Addig meg legalább dugtál egy párszor jót.

2023. nov. 12. 17:37
 23/35 A kérdező kommentje:

Jók ezek az anonim jellemzések, de a valóságban szeretni szokták a személyiségemet. Én nem tudok ilyen egoista módon hozzáállni.

2023. nov. 12. 22:50
 24/35 anonim ***** válasza:

23

Az nem egoizmus, hogy hanyagolod a méreted miatti picsogást... De ha mindenképpen el akarod kerülni a szexet, akkor csak így tovább.

2023. nov. 12. 22:53
 25/35 A kérdező kommentje:

Te könnyen beszélsz. És de, az egoizmus, hogy úgy állsz hozzá, hogy te vagy a legjobb.

2023. nov. 12. 23:05
 26/35 anonim ***** válasza:

25

Te amúgy tudsz olvasni? :D

Azt mondtam, nem egoizmus, ha nem picsogsz a farkad miatt. Fel tudod fogni ennek a mondatnak az értelmét?

2023. nov. 12. 23:11
 27/35 gabor49 ***** válasza:
ismerkedes során szerintem ne hozd szóba
2023. nov. 13. 05:46
 28/35 A kérdező kommentje:

Én igen, de te nem. Leítom utoljára. Úgy hozzáállni, hogy te vagy a legjobb, az egoizmus.

Úgy látszik, hogy mindenki szerint jobb, ha akkor csalódik.

2023. nov. 13. 08:59
 29/35 anonim ***** válasza:

Szerintem se mond el.

Mert az, hogy nálad van egy kulcs az tény, hisz te vagy a férfi.

De azt nem tudhatod, hogy mekkora az ajtó, amibe bele kell passzolnia a kulcsnak.

Nem mindegy, hogy ólajtó, vagy csak egy kissebb fürdőszoba ajtó.

Magyarul mondva.: Lehet, hogy a hölgynek picike kis hüvelye van, amibe a te aranyos kis kukid pont passzolni fog.

Vannak ám nők, akik nincsennek kifejezetten odáig a nagy kukiért.

Úgyhogy ne lődd le a poént.

Kerüljetek ágyba, és majd ott eldöl a dolog, hogy hogyan tovább.

2023. nov. 13. 11:02
 30/35 anonim ***** válasza:

28

Nem, a picsogás kerülése továbbra sem egoizmus.

2023. nov. 13. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!