Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mikor és hogyan érdemes szóba hozni? Kell egyáltalán?
Tudom, hogy rossz a kis pénisz, de nem tudom megnöveszteni sajnos.
11
Az én pasim farka 12 cm körül van, nem mondanám nagynak.
Egyéb okokból viszont eddig vele a legjobb a szex.
Nem azt mondom, hogy minden nőnek megfelel majd a kisebb méret, mert ez hazugság lenne. De higgy nekem, a kisebbségi komplexus még kevesebb csajnak fog bejönni.
Engem csak komoly kapcsolat érdekel, de szex után vége is lenne. Na mindegy, akkor így jártam.
A nők mindig az aktuálisat mondják a legjobbnak... A 12cm pedig akkor lesz a legjobb, amikor A kosárral a legnagyobb mellű nő lesz valaki. Nem komplexus az, ami igaz.
Nyalni, ujjazni bárki tud. Az is, akinek jó mérete van. Na mindegy, akkor a szex és a párkapcsolat is kimarad az életemből. Köszönöm a válaszokat.
14
Örülnék, ha megengednéd, hogy magam döntsem el, mi jó nekem és mi nem.
Veled sem a kis farkad a probléma, hanem a végtelenül korlátolt gondolkodásod. Lehet az agykapacitásokra kéne gyúrni, azt talán fejlesztheted.
Egy nőnek se elég csak az orál. Millió kérdés van erről. Nyalni pedig az is tud, akivel a behatolás is jó.
Azzal nincs baj, köszi, de te ismeretlenül biztos jobban tudod. Te vagy a 12 centis?
17
Lol, te meg az én szexuális életemet ismered valamiért... XD
Nem írtam a szexuális életedről, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!