Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt mikor és hogyan érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mikor és hogyan érdemes szóba hozni? Kell egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mikor és hogyan érdemes elmondanom az ismerkedés során, hogy kicsi a farkam és a behatolástól ne várjon semmi jót? Vagy ne mondjam el, hanem majd a szexnél csalódik? Már, ha marad kedve miután meglátja, hogy mekkora...

2023. nov. 12. 10:46
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy rossz a kis pénisz, de nem tudom megnöveszteni sajnos.

2023. nov. 12. 14:28
 12/35 anonim ***** válasza:
86%
Ha szex előtt felhozod ezt, akkor el se fogtok jutni az ágyig. Ha nem hozod fel, és szexeltek, akkor majd kiderül, hogy mire elég. Ha nem jó neki, nem marad veled. Nem árt, ha a nyelved fürge, és nyitott vagy a szexjátékokra.
2023. nov. 12. 14:29
 13/35 anonim ***** válasza:
89%

11

Az én pasim farka 12 cm körül van, nem mondanám nagynak.

Egyéb okokból viszont eddig vele a legjobb a szex.

Nem azt mondom, hogy minden nőnek megfelel majd a kisebb méret, mert ez hazugság lenne. De higgy nekem, a kisebbségi komplexus még kevesebb csajnak fog bejönni.

2023. nov. 12. 14:32
 14/35 A kérdező kommentje:

Engem csak komoly kapcsolat érdekel, de szex után vége is lenne. Na mindegy, akkor így jártam.

A nők mindig az aktuálisat mondják a legjobbnak... A 12cm pedig akkor lesz a legjobb, amikor A kosárral a legnagyobb mellű nő lesz valaki. Nem komplexus az, ami igaz.

Nyalni, ujjazni bárki tud. Az is, akinek jó mérete van. Na mindegy, akkor a szex és a párkapcsolat is kimarad az életemből. Köszönöm a válaszokat.

2023. nov. 12. 14:53
 15/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha kicsi és/vagy nem áll fel, még mindig ott a kezed, a szád, a nyelved, csak kreativitás kell hozzá, az meg vagy van, vagy nincs! ;)
2023. nov. 12. 14:57
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

14

Örülnék, ha megengednéd, hogy magam döntsem el, mi jó nekem és mi nem.

Veled sem a kis farkad a probléma, hanem a végtelenül korlátolt gondolkodásod. Lehet az agykapacitásokra kéne gyúrni, azt talán fejlesztheted.

2023. nov. 12. 15:00
 17/35 A kérdező kommentje:

Egy nőnek se elég csak az orál. Millió kérdés van erről. Nyalni pedig az is tud, akivel a behatolás is jó.

Azzal nincs baj, köszi, de te ismeretlenül biztos jobban tudod. Te vagy a 12 centis?

2023. nov. 12. 16:14
 18/35 anonim ***** válasza:

17

Lol, te meg az én szexuális életemet ismered valamiért... XD

2023. nov. 12. 16:31
 19/35 A kérdező kommentje:

Nem írtam a szexuális életedről, de mindegy.

2023. nov. 12. 16:55
 20/35 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy, kérdező, neked sem a farkad miatt nem lesz csajod az életben.
2023. nov. 12. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!