Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 30 fölötti, aki azért nem kezd kapcsolatba, mert nem tud mit beletenni? Úgy értem nincs lakàsa (albiban él) se autója,jogsija, sok pénze, nem tud nagyobb utazàsokra költeni…stb? Mit érdemes tenni?Érdemes egyáltalàn próbálkozni?
Tudod mit kell beletenni egy kapcsolatba? Mert nem ezeket, amiket leírtál…
Elfogadást, szerelmet, őszinteséget, hűséget, kedvességet akarj adni és kapni is, ne pénzt.
Ezeket férfiaktól várják, nem nőktől.
Érzelmeket kell a kapcsolatba raknod, egy értelmes "ént", akivel jó tölteni az időt, megbecsüli a másikat, lehet bízni benne, támogatja a párját.
Nőként írom!
Attol, hogy olyan férfival leszel együtt, akinek van egzisztenciája, mert nem lopta a napot a főiskolai évek alatt, még nem leszel "olyan tipus"
Én pl azért nem vagyok kapcsolatban mert inkább vagyok egyedül mint egy kibírhatatlan anyagias hisztis depressziós nővel aki sértegetéssel és másokra való mutogatással próbálja helyre hozni az önértékelési zavarait.
Van hogy inkább az egyedül létet választod.
Autót, jogsit a mai világban nem nagy sztori ezerezni, nyilván az embernek vannak gondjai..stb
De pl nyaralni lehet görögben egy balatoni nyaralás árából. Nem ezen múlik szerintem az egész, hanem azon ki mennyire szereti a másikat és mennyire tudnak együtt működni. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik, lakást nyilván hitelre fogtok venni azt pedig lehet közösen fizetni.
Nem értem ezt a jajj nincs lakasom most mi lesz hozzáállást.
32/F
7-es én ezt értem és őszintén örülök boldogságodnak tényleg.
Nekem viszont fontos sajnos, hogy minden téren partner tudjak lenni, ne csak az otthon részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!