Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van találni 85...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van találni 85 kg-os férfiként nálam legalább kétszer nagyobb hölgyet?

Figyelt kérdés

Csak a nagyon nagy nők vonzanak,mellettük érzem jól magam.

Zavaró lehet az óriási súlykülönbség egy ekkora nő számára?

2021. nov. 23. 16:28
 1/10 A kérdező kommentje:
Vannak nagyon nagy méretű nők /180-200 kg / akiket nem zavar a súlykülönbség, és szívesen ismerkednének? Talán az ellentétek vonzzák egymást.
2021. nov. 24. 15:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden 5. nő kövér.
2021. nov. 25. 03:59
 3/10 A kérdező kommentje:
De nem ennyire. Ilyen mértékben,mint amekorra nekem tetszik,max. minden 1000.Sajnos.....
2021. nov. 25. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába tetszik ez neked ez nem egy egeszseges súly.

Hiába esik jól neki hogy tetszik neked, jönnek sorra a betegségek, esetleg még tovább hízik, nem tud menni, vagy csak nehezen...sorra jönnek majd a problémák.

És ha valakit szeretsz, akkor nem akarod hogy baja legyen 🤷🏻‍♀️

Szóval itt igazából a fejedben kéne rendet tenni.

2021. nov. 26. 13:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Az ízlésén nem tud változtatni az ember. Randiztam jóval kisebb,molett hölggyel,de nem vonzott.Nem tudok mit tenni,az extrém nagy nők tetszenek csak.
2021. nov. 26. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Alapból nagyon kevés az ilyen nő, az a néhány aki akad, meg ki sem mozdul otthonról, vagy nem tud, vagy nem fér ki az ajtón, vagy eleve be sem jössz nekik, vagy párjuk van otthon, általában úgy hogy kb 400kilók együtt.
2021. nov. 26. 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Tényleg kevés ilyen nőt találni,de az egy tévhit,hogy egy 200 kg körüli nő nem tud mozogni.Volt közel ekkora kedvesem. Szinte mindent tudott csinálni: dolgozott,főzött,takarított stb. Persze lassabban,mint egy normál súlyú.

Az a kategória,amit te írtál 250-300 kg-os emberekre igaz.

2021. nov. 27. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 160 kilós rokonom.

Szerintem ez emberfuggő is...mert a túlsúlytól csak bottal tudott menni és azzal sem sokat.

Nem csak ült egész nap,de próbálta úgy alakítani a mindennapjait hogy minél kevesebbet kelljen mennie,hiszen nagyon nehezére esett

2021. nov. 27. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Szerintem is emberfüggő.Elhagyja magát,vagy nem.Az is tévhit,hogy minden kövér ember beteg.Tudom nem előny a kövérség,de rengeteg az előítélet velük szemben.

Amúgy a kérdésemre nem igazán érkezett válasz......

2021. nov. 28. 11:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Válaszoltunk. Alig van ilyen nő. Egyébként meg nincs min csodálkozni, tele vannak betegségekkel, vagy lesznek. Jóval korábban halnak.
2021. nov. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!