Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van találni 85 kg-os férfiként nálam legalább kétszer nagyobb hölgyet?
Csak a nagyon nagy nők vonzanak,mellettük érzem jól magam.
Zavaró lehet az óriási súlykülönbség egy ekkora nő számára?
Sajnos hiába tetszik ez neked ez nem egy egeszseges súly.
Hiába esik jól neki hogy tetszik neked, jönnek sorra a betegségek, esetleg még tovább hízik, nem tud menni, vagy csak nehezen...sorra jönnek majd a problémák.
És ha valakit szeretsz, akkor nem akarod hogy baja legyen 🤷🏻♀️
Szóval itt igazából a fejedben kéne rendet tenni.
Tényleg kevés ilyen nőt találni,de az egy tévhit,hogy egy 200 kg körüli nő nem tud mozogni.Volt közel ekkora kedvesem. Szinte mindent tudott csinálni: dolgozott,főzött,takarított stb. Persze lassabban,mint egy normál súlyú.
Az a kategória,amit te írtál 250-300 kg-os emberekre igaz.
Nekem is volt 160 kilós rokonom.
Szerintem ez emberfuggő is...mert a túlsúlytól csak bottal tudott menni és azzal sem sokat.
Nem csak ült egész nap,de próbálta úgy alakítani a mindennapjait hogy minél kevesebbet kelljen mennie,hiszen nagyon nehezére esett
Szerintem is emberfüggő.Elhagyja magát,vagy nem.Az is tévhit,hogy minden kövér ember beteg.Tudom nem előny a kövérség,de rengeteg az előítélet velük szemben.
Amúgy a kérdésemre nem igazán érkezett válasz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!