Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pozícionáljátok magatokat a társkeresési piacon?
30
Vagy, hogy tulsulyos nőként ne legyek magányos... 😏
30, szerintem beszélj a magad nevében. És menj el pszichológushoz, ha ennyire függsz mások véleményétől.
Pl a szakáll az egiyk legjob bpélda. Rengeteg férfi azér tnöveszt szakállat... mert kvára utál borotválkozni:D
33. Hagyjuk már. A dedós gyerekes arcát akarja férfiassá tenni, hogy vonzóbb legyen a nőknél. Olvass utána a témában. Nem kell a pszichológushoz mennem, inkább neked kellene kitörölni a csipát a szemedből, vagy felnőni. Már alsó tagozatos gyerekek azzal cinkelik egymást, hogy kinek milyen ócska cuccai vannak. Már gyerekkorban ott van a társadalmi megfelelés kényszere! A nők is szerinted maguk miatt akarnak fogyni meg jól kinézni. A pasik is maguk miatt gyúrnak? Volt egy riport egy maffia főnökkel, ő mondta hogy fiatal korában az anyjának akart megfelelni, később azért hogy a férfiak rettegjenek tőle, majd utána hogy bármelyik nőt megkapjon. Majd ugyanez a maffia vezér azt mondta, hogy a nőktől meg azt akarta, hogy simogassák, dédelgessék.
Ő elég jól összefoglalta a lényeget. Nem kell ebben hinni, sokszor az emberek önmaguknak is hazudnak, mert az egójuk nem engedi még azt sem, hogy tisztán lássák önmagukat.
34, bocs, de egy szkaállas ember véleményét biztosan tudom a szakállnövesztésről: a sajátomét:D És kvára ellenezte a környezetem a szakállnövesztést - főleg a lányok, 18 évesen baromira nem szexi Csubakkának lenni - dehát bszki, kipattogzott állandóan a bőröm, egyszerűen nem bírtam a borotválkozást:D
Sokan hirdetik itt azt, hogy az emberek legfőbb vágya megfelelni másoknak... de ez kvára pszichés betegség és nagyon nincs rendben, egészséges önbecsülés esetén ez baromira nem így van.
Szóval ha ezt tapasztalod magadon, igenis menj szakemberhez, mert beteg vagy. Nyilván a pszichés beteg ritkán ismeri el, de attól még ez van, állandóan más kegyeit meg visszajelzései alapján élni az életed, alakítani a saját önnön testedet rohadtul nem okés.
35. A fiam lehetnél, szóval ne akarj már kioktatni, főleg hogy nagyjából 40 országban fordultam meg. Ha valaki nem akart megfelelni senkinek az én voltam. Nincs szakállam, sem tetkóm, nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom. Ellenben megtapasztaltam akár ázsiában akár amerikában azt a fajta szemléletet, amikor főleg a fiatalok extrém idióta módon azért csinálnak valamit, mert az gondolják hogy attól elfogadja majd őket is a társadalom. Legyen ez szimpla élet, magánélet, párkapcsolat.
Az hogy te mi miatt növesztettél szakállat, az nem változtat a tényeken. Ja boccs, akkor akik megfelelési kényszeresek, ami nagyjából a fiatalok 95%-át teszi ki, így nullázva lett miattad. Te valahogy a megfelelési kényszert betegségnek tartod, holott alig van ember aki ne esett volna bele az életében jópárszor.
Elnézem neked a kommented, fiatal vagy még, azt hiszed csak egy világ a valós, a tiéd.
Én közel 30 év tapasztalatát írom le, most 51 vagyok. Pont belső ázsiában tanultam hogy nincs olyan hogy valakinek nincs igaza. A lelki rezgés határozza meg mindenki igazát, aki alacsony szinten rezeg, ő egy olyan világot lát és fogad be, azaz igaza van amit mond. Van aki meg magasabb szinten rezeg, ő meg csodálatosnak lát mindent. Neki is igaza van.
Hogy én hogyan látom az nem lényeg, én azt írtam le amit láttam, tapasztaltam. Tudom, menő duma főleg a fiataloknál hogy ők aztán senkinek nem akarnak megfelelni. Dehogy is nem, csak azt eltakarja az egód hogy ne sérüljön.
36
Itt pont te vagy az, aki azt állítja, hogy az emberek mindent egy okból tesznek.
Én annyit állítottam, hogy ez nem igaz, számtalan oka lehet az emberek tetteinek, bőven különbözőek lehetnek a motivációk.
Itt pont te vagy az, aki azt hiszi, hogy egyetlen világ valós, a tiéd.:D
Tisztában vagyok azzal, hogy vannak emberek akik úgy működnek ahogy te írod. De nem állítok olyan balgaságot, hogy minden ember így működne. Te igen.
Az meg, hogy öreg vagy, hát ez is csak annak a valószínűségét növeli, hogy fogalmad sincs milyenek a fiatalok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!