Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pozícionáljátok magatokat a társkeresési piacon?
Érdekes kérdés... 🤔
Te a párkapcsolatot is anyagi szinten látod, tehát pénztárca alapján pozicionálod be az embereket... végülis pénzből élünk, mindenki ezért küzd 💶💰
Ez esetben alsókategóriás nő vagyok, a szüleim tehetősek, de ugye az nem én vagyok! Nekem nincs semmim. Külsőre viszont, és lelki érzelmi téren csúcskategória 🤗 Nem a pénz számít, de egy alapvető jólét kell egy párkapcsolathoz! 33/N
Érdekes kérdés. Én egy borderline férfi vagyok, betegségtudattal. És imádnak a nők, minden kapcsolatom már az elején viharos de a legszerelmesebbek belém akkor is.
Néha mondom, hogy nem kéne velem kezdenie, de persze tettekkel meg közeledem felé. Lehet rám azt mondani, hogy erkölcstelen vagyok emiatt? Valamennyire igen, de az éhező se lehet elítélni, ha ételt lop én meg szeretetre éhezem.
Szóval én azt mondom, hogy a kapcsolat elején csúcs kategória, még ha őszintén nem is értem mit esznek rajtam annyira. Aztán meg a legrosszabb.
Hozzáteszem én úgy érzem, hogy nem viselkedek sokkal másképp az elején mint a vége fele, nyilván valamennyire igen, de szerintem inkább a nők tolerálják kevésbé a gyűlöllek/szeretlek hullámvasutat egy idő után.
Kiröhögöm azokat, akik versenyként tekintenek az egészre, hagyom, hadd fussák a köröket én meg keresek párt és élem vele az életem.
De kifejtenéd miért is elengedhetetlen, hogy más pasikhoz képest elhelyezzem magamat? Én mindigis úgy voltam vele, hogy ha nőzni akarok, akkor a nőre figyelek, nem pedig random pasikra.
Egyáltalán milyen mértékegység alapján lehetne pozícionálni?
Ha neki kockás a hasa nekem meg lehengerlő a humorom, akkor most ki van magasabban?
Sőt, kérdezek jobbat.
Ha az egyik hetente talál új csajt, de 3 hónapnál hosszabb kapcsolatra képtelen, a másik meg pár hónap alatt jön össze egy csajjal és együtt van vele évekig, akkor most melyik a jobb társkeresésben, hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!