Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pozícionáljátok magatokat a társkeresési piacon?
20
Pedig azt gondolnám, hogy a vékonyság már elég.
21, 22: Nem, dehogy. Előbb választanak egy szép arcú nőt túlsúllyal, mint engem a ronda a fejemmel. A környezetemben szétnézve is, de itt olvasgatva is látom, hogy nagyon sok túlsúlyos nőnek semmi problémája a "pasizással", vannak jelentkezők, összejönnek velük, nem is rosszak. Én alig találok valakit, az is olyan, hogy inkább ne is találnám...
Ennyit számít. Persze nem az a verzió, amit csak profi sminkkel sikerül elérni, hanem ami natúran is szép. Az arc mindig, minden helyzetben "szem előtt van", ha nem jó ránézni, akkor el is áshatjuk magunkat.
24
Igy-igy!
Egy férfinak, nem számit, csak az alak!
23
Bárcsak! 😂 Mert az arcom elvileg szép. Nincs tokám, (mert tulsuly ide vagy oda, nem eszek szemetet) Nincsenk rancaim. (a legdurvább redflagem miatt ugye nincs)..., dúsak az ajkaim, és mély, smaragdzöld szemem van, emellé pedog hosszu, egészséges szép hajam, (mivel megintcsak, nem eszek szemetet) Ha tudnad hányszor kaptam meg, hogy bárcsak vékony lennék, mert az arcom az gyönyörü...(kössz 😏) Azt az egyet én sem tartom magamon rondanak, de nem számit!
De abban akkor ugy látom kiegyezhetünk, hogy a ferfiaknak csak a vékony nő jó, és/vagy, vékony, ÉS!!! széparcu!
24: Ritka kivétel lehetsz.
25: Én inkább azt állítanám, hogy szép arcú ÉS vékony, DE jobban elfogadnak némi túlsúlyt, mint egy igazán ronda arcot.
Az én arcom igazából "harmóniában van" a soványságommal, csak ettől még nem szép. Hosszúkás, vékony formájú, az ajkaim is "vékonyak", a szemeim is (vízszintesen) "hosszú-vékonyak", pont, mint az alkatom. A hajam is nagyon vékony szálú, ez is genetika, és végül is ez is összhangban áll az alkatommal. Na és így jön össze az, hogy cseszhetem a vékonyságomat, mert minden másból az kellene, ami inkább a telt alkathoz szokott társulni.
27
Ccccc... Ha olvastad volna a kommentemet utána, (de megint kiderült, hogy nem tudsz, na sebaj, senki sem tökeletes) akkor lathattad v.na, h a telefon javitott, (hülyeségre, és korrigáltam is) - Vannak egyebként egy tök jó, online is elérhető, szövegértést fejlesztők! Ugyan, alsó tagozotosoknak van, szóval neked lehet, hogy erős lesz, de azért egy próbát megér!
Hajrá!
Szívesen! 😇
Számomra az a vicces, hogy mindenki elképzel magáról valamit, holott a közvélemény áraz be. Nem magad miatt teszed azt amit, hanem hogy az emberek szemében többnek látszódj.
Sosem magad miatt cselekedsz, a különbség csupán annyi, hogy kit mennyire érdekel a külvilág. Nem magad miatt gyúrsz, nem magad miatt b*szatod szét a bőröd tetkükkel, nem magad miatt növesztesz szakállat, vagy nem magad miatt csinálsz magadból extrém idiótát. Hanem hogy kövesd a trendeket, hogy a külvilág felé közvetítsd magadról, hogy te is ám hú de baró gyerek vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!