Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják bűnnek beállítani itt a feministák azt, hogy a férfiak vizuális típusok?
"Bevállalom a lepontozást, de női oldalról is érkezik néha olyan, hogy XY híresség nem nagy szám, meg ilyesmik."
Csak ez teljesen máshogy jön le.
Ryan Gosling nekem baromira nem tetszik, szerintem csajos az arca. Objektíven helyesnek tartják.
Seth Rogenhez hozzámennék ma, 10 éve, 20 éve, mindig tetszett. Őt nem szokták objektíven felsorolni, hogy "nekem nem tetszik, de látom, hogy helyes".
A problémának az a gyökere, hogy valaki személyes sértésként éli meg, ha esetleg nem tetszik annak, aki neki tetszik.
És akár tetszik, akár nem, erről itt az oldalon jellemzően férfiak sírnak.
Pedig csak el kéne menniük pszichológushoz és rendbetenniük az önbecsülésüket.
De ehelyett könnyebb haragudni és frusztrálódni, ha valakinek nem tetszel és sikertelen vagy (általános alany).
32.
Kimaradt néhány logikai összefüggés, mert a kommented nagyon véletlenszerűnek hat.
"A problémának az a gyökere, hogy valaki személyes sértésként éli meg, ha esetleg nem tetszik annak, aki neki tetszik."
A legdurvább az, hogy nem csak az a bajuk, ha annak nem tetszenek, aki nekik igen, hanem bárkinek.
Hányszor hallottam/láttam olyat, hogy egy nő olyat mond, hogy neki tetszenek a kék szemű pasik, és jön a hisztéria, hogy "aha, értem, aki barna szemű, az ugorjon metró elé?!"
Ő hova sorolnátok? Átlagos nő vagy nagyon szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!