Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lejjebb adnád az igényeidet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejjebb adnád az igényeidet?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni itt a fórumon ilyeneket (nemtől függetlenül), hogy: túl magasak az elvárásaid, add lejjebb az igényeidet.

Szerintem ez egy tipikus, érzéketlen beszólás, olyan mint amikor egy gyereket kényszerítenek, hogy akkor is meg kell ennie az ételt, ha ő undorodik tőle.

Akik ilyet beszólnak, együtt lennének olyannal, aki felé nem éreznek vonzalmat? És mindezt csak azért, hogy végre legyen kapcsolatuk?!

Ez így inkább hasonlít kényszerességre, hogy mindegy hogy ki, csak legyen már kapcsolat.

És ez nemcsak itt a fórumon jellemző. Cikkekben is olvastam ilyet, csak szépen van megfogalmazva.

Mit gondoltok erről?

Én túl sok értelmét nem látom egyik nemnél sem ennek az "igények lejjebb adásának", nem hinném hogy az egy őszinte kapcsolat lenne. Akkor inkább valaki éljen egyedül boldogan, minthogy olyannal, akit nem szeret igazán.

Vagy vannak itt, akiknél ez mégis bejött?

2023. nov. 8. 09:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ mik az igények?

Pl. ha te egy 25 éves nő vagy, aki otthon él, középszerűen keres és mondjuk kinézetileg egy 10/4 vagy, de olyan csávó kell aki 25-30 éves, saját lakása van, jó keresete és 10/8-as akkor érdemes elgondolkodni azon hogy leadd az igényeidet.

Volt barátnőmnek pl senki nem jó, neki minden csak félévig tart.

Szörnyen anyagias és követelőző.

Ha nem keresel meg nettó 700-at, akkor kb ember se vagy.

A viselkedése undorító volt, csomó embert kibeszélt a háta mögött és utána ment hozzájuk beszélgetni ha úgy tartotta érdeke. Kinézetileg olyan nőket csúnyázott, akik mérföldeket vertek rá.

Neki egy csomó ember alja volt, mindig azt mondta h olyan emberekkel kell körbevenni magad, akik előre tolnak az életben. Erre ilyen csöves motorosokkal jár fesztiválokra.

Nekem egy pl 10+ éves autóm van, aminek úgy csapkodta az ajtaját hogy az ajtókárpit majdnem kiszakadt. Mikor szóltam neki hogy légyszi ne, annyit válaszolt h ez egy 20 éves szar, mit félted? Persze had ne mondjam hogy volt lakása amit anyu fizetett, autója is amit szintén. Ergo semmiért nem kellett megdolgoznia, alátették.

Ha valamiről beszéltem ismerőseivel és őt nem érdekelte, akkor utána lecseszett hogy minek beszélsz ilyen dolgokról, senkit se érdekel. Közben pedig, azok akikkel beszéltem érdeklődést mutattak és vitték tovább a beszélgetést.

Baj volt h nem iszok alkoholt, nem bírom ezeket az igénytelen motoroskat és hogy az olasz kajákat preferálom.

Na az ilyennek érdemes lejjebb adnia az igényeit, mert így egyedül fog megrohadni, ez azt bizonyítja h évek óta egyedül van. :D

2023. nov. 8. 10:41
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Sokszor leírtam az IGAZSÁGOT, de mindig lepontoztak miatta. Most is lehet!

Az EGÉSZ ÉLET, arról szól, hogy lejjebb ad, mert lejjebb KELL adnod!

- SOSEM lesz Ferrari-d! De lehet Ford, vagy Fiat. És lehetsz vele boldog.

- SOSEM lesz 10-es pasid/csajod, de Kati a kisboltból/Béla a rendőr is boldoggá tehet.

- SOSEM lesz elit diplomád TOP 10 külföldi egyetemről, de lehet egy idehaza korrekt képzést adóról.

- SOSEM lesz nyaralód Bali-n. De lehet Balatonakarattyán.

MINDIG és MINDENBEN le kell adni...illetve nem! Csak eleve reálisan lődd be a szintet, pl. autóra gyűjtve egy Fiat, vagy Ford legyen a cél, ami elérhető, és ne a Ferrari.

Hidd el, SOK ember lehetne boldog.

2023. nov. 8. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12 - a reális igények belövése a helyes rész.

- 10/4, "szomszédlány" stílusú csaj ne akarjon top csávót.

- alacsony fizetéssel rendelkező csaj, ne akarjon pénzes, jól kereső csávót

- mamahoteles csaj, ne akarjon csak saját lakással rendelkező csávót

- standard testalkatú csaj, ne akarjon izmos, sportos csávót

- mekis diplomával rendelkező csaj (aki ilyen kategóriájú diplomára alapozza azt h neki csak diplomás csávó kell), ne akarjon olyat akinek valami komoly (közgáz,mérnök,orvos,jogász) diplomája van, csak azért mert ő csinált valami diplomának csúfolt papírt, amivel keres nettó 350et

Általában ezek az elsődleges szűrők nincsenek rendben és innen már nem is megy tovább az ismerkedés. A másodlagos szűrőket nem is említem. :D

2023. nov. 8. 11:34
 14/21 anonim ***** válasza:

13.

De a nők esetében a 10/7+ külső sok mindent felülír.

Pl.: Vidéki, csóró, alkesz-munkanélküli apa, gyönyörű lánya esetén. (Valós élet, G. Zita.)

2023. nov. 8. 11:40
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Kétféle verzió van, és mindkét oldalát kell nézni.

Én speciel nem akarnék olyan emberrel lenni, akinek egy leadott szint vagyok. Akkor sem, ha az igazából nem "leadás".

Ha találkoznék egy férfival, aki odavan a magas nőkért, de randizik velem (és a 157 centimmel), mert a haverjai azt mondták neki, adja lejjebb, az nekem nem tetszene. Én sem mennék el olyannal, akire rá kell beszélnem magam.

Nagyon ritkán kellene leadni, azok az olyan speciális esetek, amikor lejön a másikról, hogy kicsit kattant, vagy semmi tapasztalata/önismerete. Általában mikor valaki anime karaktert vagy egy sztárt ír le, és annyira specifikusak az elvárásai, hogy lejön róla, hogy nem megy a felső szintig a lift.

2023. nov. 8. 11:50
 16/21 anonim ***** válasza:

"Pl 35 éves férfi 15-20 éves lányt akar baxni."

A 45 meg a 65 éves is.

2023. nov. 8. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:
15 évest? Azért ne írj le minden férfit.
2023. nov. 8. 11:57
 18/21 anonim ***** válasza:

10: "Mik azok a szerinted irreális elvárások? Biztos, hogy azok? Biztos, hogy vele van a gond, ha "mindenkiben" talál hibát, "senki" nem felel meg neki? Nem lehet, hogy csak olyanokkal találkozik, akikben van is mit kifogásolni? "

peldaul neki nem megfelelo egy "sima proli" csavo, o csak a cegvezetoket nezegeti 8 szamjegyu fizetessel.

na most ilyenbol meg keves van.

neki nem megfelelo a korabeli, fiatalabb, jobban kinezobbet akar maganak (most az kerdes, hogy azert, mert a korabeliek nagy resze mar elkelt vagy masert), de nem veszi figyelembe, hogy 35 evesen mar o sem huszoneves testtel bir (itt ott lottyedt, strihas fenek, stb)

amivel nekem semmi bajom, de egy 25 evesnek ez mar "oreg" - ha erted, mire gondolok.

raadasul rugalmatlan, mindig az van, amit o akar, o akar iranyitani mindenkit - na itt megint bukik a mutatvany, mert egy cegvezetot eleve nem o fog iranyitani, hanem forditva.

csak ausztriaban tudja elkepzelni pl a teleket, neki egy csóri szlovákia már nem jatszik. Vö: a magyarok nagy része egy szlovák sielest sem tud megengedni magadnak.

en is voltam szingli 30 éves koromban, kb 6 hónapig, aztán amint kivakartam magam az önsajnálatból minden hétre jutott randim, több pár hetes/hónapos kapcsolataim is voltak, mielőtt összejött egy új stabil. És a csaj nálam jobban néz ki :D és 10 éve nincs senkije egy két fuck frienden kívül.

akkor ebből en azt szűröm le, hogy nem a randipartnerek limitált száma a fő probléma.

2023. nov. 8. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:

15:

ennek a temanak tobb aspektusa is van szerintem.

ha egy 170-es csaj csak 175 centi felett tudja elkepzelni a pasijat és en 174 centivel nem rugok nala labdaba, akkor az most irrealis elvaras reszerol vagy nem? Ha teszem azt nem talal normalis 175+-ost és "beéri" velem is, akkor en most egy leadott igenyszint lennek a reszerol?

de nezhetunk barmilyen egyeb tulajdonsagot:

en csak D-s mellu lanyokkal vagyok hajlando randizni, de evek ota nem talaltam normalis D-s mellut, jon egy B-s cuki csaj akiert amugy odavagyok, de nem D-s, akkor o most megtűrt lesz, ha osszejovok vele?

szerintem abszolut nem. ezekre en inkabb ugy nezek, mint felesleges igények. Ezek nem számítanak egy kapcsolatban, nem szabadna, hogy számítsanak.

Természetes, hogy mondjuk 150-es csajként nem akarok majd 190-es faszit magamnak, mert valszeg ő nem engem keres, ahogy 130kg-os fickóként se akarjak 50 kg-os topmodell csajt.

az megint más, ha valaki X év belekeseredett társkeresés után úgy van vele, hogy az elso szembejovot leakasztja es egyutt van egy olyannal, aki sem nem jon be neki, se nem erez iranta vonzalmat, de "nem vót más" alapon jo lesz. Az inkabb maradjon egyedul, de az esetek tobbsegeben szerintem inkabb nem jol lojuk be az igenyeinket/lehetosegeinket, ahogy 12-es is leirta.

2023. nov. 8. 12:34
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
18: Köszi a részletes választ, így érthető, és ez tényleg olyan esetnek tűnik, ahol jogos lehet a lejjebb adásra buzdítás. Eredményes valószínűleg nem lenne, de jogosnak jogos. Csak azért "álltam bele" így, mert nekem is szoktak ezzel jönni, az említett lányhoz hasonló korú vagyok és szigorúan véve ("fuck friendeket" leszámítva) kb. én is ennyi ideje vagyok egyedül. Csak az én torkomon azok elengedését próbálják lenyomni, akik próbálják, amiket a 4-esben írtam. Vagy amit a 10-esben felhoztam. És azt látom, hogy jellemzőbb ez, mint az, hogy az említett 35 éves nőéhez hasonló elvárásokról próbálják lebeszélni az embert. Meg azt is látom, hogy sokszor olyanok teszik ezt, akiknek a meglévő kapcsolatában szintén nem stimmel valamelyik alapvető dolog, és van is belőle baj, csak esetleg nem hajlandó elismerni vagy felismerni.
2023. nov. 8. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!