Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni tanácsok miszerint ad lejjebb az igényeidet a legnagyobb átverés?
7 évvel ezelőtt itt is adták nekem ezt a tanácsot hogy adjam lejjebb az igényeimet hát nem adtam, igaz 7 évet vártam de így most összejött egy nő aki bizony mind egzisztenciálisan mind külsőleg jobb nálam.
Most ha ezt a kedves tanácsot itt megfogadtam volna akkor most házas lennék egy kövér nővel akivel nem lennék boldog lenne egy gyerek és most valszeg boldogtalan lennék, aztán válnék minden herce hurcával, gyerek stb
7 év kellett, hogy rájöjjél, hogy nem léteznek "szintek"? :D
És most visszajöttél tanítani? :)
Ezeket a tanácsokat mindig azok adják, akik nem felelnek meg az elvárásoknak és nem akarnak semmit tenni azért, hogy több esélyük legyen a másik nemnél. A férfiak is ezt nyomatják a nőknek. Semmi értelme, az embernek okkal vannak elképzelései a leendő társáról.
Az esélyeket a következetes elvárások (azt várd, ami tényleg fontos és amit te is képes vagy nyújtani) és a saját magadon munkálkodás fogja növelni, nem az, ha tök igénytelen vagy. És társat keresni amúgy is egy türelemjáték, amire nem szabad rápörögni túlságosan.
Annál marhább tanács alig van.
Abból indul ki, hogy egy (1) skálán elhelyezhető MINDEN nő, vagy férfi, és úgy megy ez, hogy sétálunk fentről lefelé.
Én nem jönnék össze olyan nővel aki suk-süköl, vagy pletykás, stb.
Egyet kell találni, aki jó
Az ittenk tanácsokat - többségében - siketelen pasik, és feminista erkölcscsősz nők írják.
Egy profi nőcsábász nem adna olyan tanácsot, hogy add leljebb az igényeidet, inkább abban segítene, hogy miként szedj fel olyan nőket, akik tetszenek.
A GYIK-ez nem szabad keverni a valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!