Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni tanácsok miszerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni tanácsok miszerint ad lejjebb az igényeidet a legnagyobb átverés?

Figyelt kérdés

7 évvel ezelőtt itt is adták nekem ezt a tanácsot hogy adjam lejjebb az igényeimet hát nem adtam, igaz 7 évet vártam de így most összejött egy nő aki bizony mind egzisztenciálisan mind külsőleg jobb nálam.

Most ha ezt a kedves tanácsot itt megfogadtam volna akkor most házas lennék egy kövér nővel akivel nem lennék boldog lenne egy gyerek és most valszeg boldogtalan lennék, aztán válnék minden herce hurcával, gyerek stb

2019. okt. 18. 08:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem egészen így van. Alap igények mindenkinél vannak, és kellenek is,hogy legyenek.

Ahogy írják is, a fellegekben járó + igények azok, amikről lebeszélnek a gyakorisok. Neked bejött ez így, most, 7 év után.De az sem biztos,hogy amennyiben lentebb adtad volna az igényedet most nem lennél boldog, kövér nő lenne az életedben és esetleg elváltként élnél.

Hozzáteszem: azért maradjunk a realitás talaján, és legyünk tisztában a saját értékeinkkel, amitől se lentebb, se fentebb nem törvényszerű,hogy kell menni elvárásban a másik felé.

"MOST ÖSSZEJÖTT"..kívánom,hogy sokáig tartson, és azt is,hogy ne érezd magad kevesebbnek ebben a kapcsolatban hosszútávon sem....

2019. okt. 18. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja, csak ha valaki pl. kövér elhízott önbizalomhiányos pasiként, modell, jól kinéző, önbizalommal teli csajt keres magának, azért az durva. Na, erre szoktuk mondani, hogy add lejjebb, mivel nem vagytok egy súlycsoport. Álomvilág.

Én pl. hiába akarnék Bora Borára menni nyaralni, ha nettó csak 150 ezret keresek, és a párom is hasonlót. Tehát, én vagy gyűjtögetek hónapokon keresztül, hogy eljussak oda, vagy inkább megelégszem egy olcsóbb nyaralással.

2019. okt. 18. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Éppenséggel lehet kövér pasiként álomnőt szerezni. A kövérség - ha van hozzá megfelelő stílus - egyáltalán nem hátrány, számos nőnek van "mackós" pasija.

Az önbizalomhiány már az.

2019. okt. 18. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, hogy összejött, viszont azért azt vedd figyelembe, hogy nem csak megszerezni kell, sőt, igazából az a könnyebb része a dolognak. Utána a kapcsolatot életben is kell tartani.

Mindenesetre, nem, nem mindig hülyeség, hogy adja az ember lejjebb az igényeit. Ez messze nem jelenti azt, hogy olyannal légy együtt, akihez nem vonzódsz. Sőt, ez kifejezetten baromság, és soha ne is csinálja senki, mert undorító is egyben... De ha túl konkrét, és magas elvárásaid vannak, akkor simán elmész olyan mellett, akihez amúgy vonzódnál, és boldogok lehetnétek.

2019. okt. 18. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ideig nálam rosszabbul kinéző és rosszabb anyagi helyzetben lévő pasim - nem sokáig. Jó volt a szövege, magabiztos volt, de elég hamar lehullott a lepel. Azonnal kiábrándultam és a mai napig nem értem, hogy lehettem ennyire hülye. :D

Tudod, nem azzal volt baj, hogy nem volt pénze, hanem, hogy miért nem. Nagy terveket szőtt, meg ígérgetett, hogy ilyen lehetőség, olyan lehetőség, de a valóságban egy szalmaszálat sem tett keresztbe, mert igazából dolgozni már annyira nem szeretett.

Aztán amikor szakítottam, kérdezte, hogy "de miért?", pont most lett volna jó, mennyi mindent tervezett. Sosem éreztem még akkora szánalmat férfi iránt.

Azóta voltak női az ő szintjén (Facebookon látom), szóval igen, nem kizárt, hogy összejön veled valaki, aki szerinted fölötted áll, de igaza van az itteni válaszolóknak, a partneredet meg is kell tartani. Sok sikert.

2019. okt. 18. 11:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

én biztos hogy nem adnám lejjebb az igényeimet, akárhol is tanácsolják.

Inkább maradnék egyedül, ha nem jön el a nekem megfelelő párkapcsolat.

2019. okt. 18. 11:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a célja valakinek. Ha egyszerűen csak akar egy kapcsolatot meg valakit akivel ki lehet mondani, hogy együtt vannak akkor nyugodtan adja le az igényeit. Aki viszont egy tényleg jó, működőképes kapcsolatot szeretne olyannal aki illik hozzá és bele tud szeretni annak legyen az igényei az egekben. Aki tényleg meg akarja találni azt az embert akivel hosszú évekig imádni tudják egymást az a tökéletest keresse és inkább legyen egyedül amíg nem találja meg.
2019. okt. 18. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!