Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek, hogy meg akartatok szivatni egy férfit/nőt és ezért úgy tettetek mintha bejönne nektek?
Figyelt kérdés
Aztán elutasítottátok. Nemet és kort is írjatok!2019. jún. 2. 11:58
1/8 anonim válasza:
Fordítva volt: úgy tettem, mintha a csaj nem jött volna be. Őt ez eléggé zavarta, mivel minden pasinak bejön, szóval győzködött rendesen, hogy már pedig ő jó. Lényegében fordult a kocka, és már ő akart megfelelni a végén nekem.
3/8 anonim válasza:
Nem.
Ennél több gerinc van bennem.
4/8 anonim válasza:
Nem. Ez kb. 15 éves korban még menő dolog, de felnőttként szerintem szánalmas.
5/8 anonim válasza:
Az összes nő ezt csinálja az utcán meg a társkeresőkön, amíg a pénzes fogásra várakozik...
6/8 anonim válasza:
Más milyen helyzet volt az enyém. Általános sulis osztálytársam keresett meg pár éve hogy mi újság velem és kitértünk arra hogy én mennyire szép lány voltam tetszettem neki csak nem mert kezdeni stb stb a sok süket duma. Azt hiszi beveszem és találkozok majd vele és gondolom szexet akart volna csak. Hülyíteni akart ennyi csak nem vettem be.
7/8 anonim válasza:
Gratulálok utolsó :D tipikus női felfogás :D
8/8 anonim válasza:
Fordítva!
Velem szivatott évekig, de közben el is mondta hogy nem akar semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!