Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy itt sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt sok férfinak azt írják, hogy "akkor add lejjebb az igényeidet! ", de ha fordítva, egy nő kapja ugyanezt válaszként, akkor "HOGY KÉPZELED? "

Figyelt kérdés

Ha itt egy férfi bármilyen társkeresési probléma kérdést feltesz szinte biztos, hogy legalabb egyszer megkapja a szokványos "akkor add lejjebb az igényeidet!" dumát (de hasonló sablonválasz még a "Sportolj!","Változtass!", stb...).

Egyrészt én peldául már leadtam addig, ameddig nekem elfogadható, egy adott szint alatt egyszerűen átverés lenne a dolog.

Másrészt, ha egy női kérdező kapná meg ezt (vagy akármelyik sablonos) választ, akkor akkora lenne a felháborodás, hogy ahhoz kepest a Vezúv kitörése csak petárdának tűnne (vagy peldául, ha valaki azt válaszolná egy elhízott, ezert társkeresési problémákkal küzdő nőnek, hogy: "Sportolj!", akkor az illetőt elvinné a népharag-cunami...). Pedig nemreg olvastam itt egy kerdest, amiből kiderült, hogy ezer férfi ezerfele nőt jelölt meg, mint 'álomnő', míg a nők csak kb. Ryan Gosling-okban gondolkoznak...

Ja, másik pedig ha kimennék ide a térre, és megkérdeznék 100 férfit és 100 nőt, a férfiak kb. 40-50, a nők viszont 80-90 százaléka mondaná azt, hogy éppen kapcsolatban van. Ez hogy lehet? Nem jön ki a matek!

2018. jan. 25. 09:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Te nem tudod, hogy hogyan "működik" a párkeresés, a megfelelő partner kiválasztása, meghódítása, megtartása. Ezen dolgozz, ne sértődötten " matekozz". Az úgyis egy önmagáért létező tudomány...
2018. jan. 25. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

mi is az igény?

tudom ki vagyok és mennyit érek, tudom hogyan működöm, tudom mire vágyom. (ha bármelyikre nem tudsz pontos választ adni akk érdemes foglalkozni az adott területtel)

miért várják el h adj lejjebb az igényeidből?

azért h megfelelj egy olyannak akinek köze sincs hozzád működésileg.

semmiből sem kell lejjebb adni, de elvárni sem lehet többet addig amig nem tudod nyujtani azt amit elvársz.

azért kell ismerkedni, h rájöjj hogyan működik a másik, és ez számodra megfelel-e. hasonlót keress, vagy fogadj be.

2018. jan. 25. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha megfigyeled, eléggé jelentős a számuk, így kategorizálható egy egyén aszerint, hogy kezdeményező, v passzívan lehetőségre váró a párkeresés közben. Ez egyaránt férfinál és nőnél. Mivel egy passzív nőt is megtalálják a férfiak, így a nagy részük nyilván párkapcsolatban lesz, míg egy passzív férfihez elhanyagolható a rátámadó női sereg létszáma. Így az a +30% abból a passzív nőkből kerül ki, akiket letámadtak a kezdeményező férfiak.
2018. jan. 25. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, csak én tudom, hogy a gyakori kérdéseken nem fejlett pszichológusok és kapcsolati tanácsadók vannak? Szerinted közhelyeket írnak, szerintem emberek írják az egyéni véleményüket. Ha te ezt hasztalannak veszed, hát sajnálom. De mit tehetünk érted? Mit írjunk amitől a másik látatlanban csaj és pasi mágnes lesz? Semmit nem tudunk róluk, lehet, hogy azt írja, helyes és szép, de belül akármilyen lehet. Mondjuk ha már úgyis a térre mész, inkább azt kutasd ki, hogy merre van Rinyafalva...
2018. jan. 25. 09:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden csak a külsőről szól és a pénzről ez örök érvényű, mindenki megvehető. :D
2018. jan. 25. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
#3 Borzasztó az élet egy passzívval.
2018. jan. 25. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:

-.-

Kezdjük az alapoknál.

1. Mik a te igényeid?

2. Mit tudnál nyújtani te egy párkapcsolatban?

Ezekre válaszolj, ne nekünk, csak magadnak. Jó, ha tudod, hogy egyáltalán mit akarsz. Aztán ha ezekkel tisztába jöttél, akkor indulhatsz keresni a neked megfelelő nőt.

2018. jan. 25. 11:33
 8/11 anonim válasza:
24%
Engem az bosszant, hogy még a magára igénytelen, zsíros hajú, pattanásos, kórosan elhízott, ápolatlan fogsorú nőnek is minimum egy Ryan Gosling kell (ha már őt hoztad fel példának). Az ilyen nők is, akik csak minimális szinten adnak magukra, egy 190 centi magas, jóképű, millió dolláros mosolyú, kisportolt, kockás hasú, férfimodell kinézetű pasikat keresnek.
2018. jan. 25. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Oké, keresik, DE nem kapják meg.
2018. jan. 25. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért nem szeded inkább össze magad??
2018. jan. 25. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!