Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan hogy adjad lejjebb igényeidet?
1. De akkor inkább egyedül, mert így nem vered át a másikat...
Meg miért nincs más választásod? Csúnya csóró férfiként is összejöhet csinos lány ha teszel érte édesem.....
Sajnos én nem tudok szerepet játszani, hazudozni, egyszerűen nem vagyok képes rá, undorodom tőle.
Pedig csúnya sem vagyok, meg csóró se :\
Ilyenkor azon kell elgondolkozni, hogy mely igényeid azok, amik nélkül tényleg nem tudsz vonzódni az adott illetőhöz, és mi az, ami sallang. Mert rengetegen vagyunk, akik le tudnánk adni a sallangokat.
Hogy mi az, amit kikötünk elvárásnak, de:
- csak azért tettük, mert erre kondicionált minket a társadalom, a haverok... mert a Józsika / Katika haverunk azt mondta, bottal nem piszkálná meg, mert anyukám szerint kaphatnék jobbat is, mert kicikiznének miatta itt-ott-amott, hogy eláll a füle, tömzsi a lába
- ha elgondolkozunk rajta, kiderül, hogy ez max. az ideálunk, de nem elvárás
- ha jobban megismerünk vkit, akkor lehet, megszépül a szemünkben, még ha előtte azt is gondoltunk, hogy "meh, átlagos"
- mert lehet, hogy az első szerelmünkhöz hasonlítjuk, és nem ez a kifejezett ízlésünk, csak rajta nem tettük magunkat még túl
- nem minden igény fizikai, külsőre vonatkozik... és a többi az bizony elgondolás, taktika kérdése, nem megváltoztathatatlan... tehát nem azért várod el, hogy a másik házias / aktív / zeneszerető stb. legyen, mert beléd van kódolva, hanem mert úgy könnyebb lenne az életed
Én nem hiszek benne, hogy lejjebb kéne adni. De mondjuk legyél reális, ha egy fullos nőt szeretnél oké, szerintem rendben van. De akkor neked kell igazodni a fullos nő igényeihez, mint ahogy az ő általa nyújtott dolgok is igazodnak a te igényeidhez.
Azt nem értem csak, ha valaki igényt tart valamire, tudja, hogy mit kell tennie érte, de nem teszi, csak siránkozik, hogy nem jön össze. Az valóban elég ostoba dolog. Én se érem be akármilyen jött ment sz..r alakkal, de ahhoz a szinthez, amit elvárok, én is nyújtom azt, amit ez cserébe megkövetel és egyébként nem is okozott problémát soha emiatt a párkeresés.
Valamit valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!