Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják sokan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan hogy adjad lejjebb igényeidet?

Figyelt kérdés
Itt de ismeréseim is mondják....Miért jobb az ha lejjebb adom az igényeket amikor ezzel átverem a másikat ugyanis az igény leadás nem más mint ló nincs szamár is jó
2017. máj. 19. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Mert férfiként szinte nincs más választásod. Nőként is csak egy ideig lehetsz királykisasszony, aztán lejjebb kell adni az igényeket, és szőke herceg fehér lovon helyett már a barna alkalmazottal fehér suzukiban is meg kell elégedned.
2017. máj. 19. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Az igények általában maguktól adódnak le, nem döntés hatására. Kamasz korban még mindenki a legjobbat akarta, mert ő sem tudta, hogy ő valójában mennyire értékes. De felnőtt korban már tudat alatt nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy ő milyen szinten is van és ennek megfelelően alakulnak magától az igényei is. Legalábbis én ezt látom.
2017. máj. 19. 14:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Ja ez meg a másik, hogy férfiként vagy a magányt választják a 20as években, vagy lejjebb kell adni, mivel a 20-30 éves csajokra minden korosztályú férfi pályázik, így nem jut mindenkinek.
2017. máj. 19. 14:46
 4/13 A kérdező kommentje:

1. De akkor inkább egyedül, mert így nem vered át a másikat...

Meg miért nincs más választásod? Csúnya csóró férfiként is összejöhet csinos lány ha teszel érte édesem.....

2017. máj. 19. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbben nem hajlandóak "felnőni" az igényeikhez, ezért marad ez az opció..
2017. máj. 19. 14:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én nem tudok szerepet játszani, hazudozni, egyszerűen nem vagyok képes rá, undorodom tőle.

Pedig csúnya sem vagyok, meg csóró se :\

2017. máj. 19. 14:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor azon kell elgondolkozni, hogy mely igényeid azok, amik nélkül tényleg nem tudsz vonzódni az adott illetőhöz, és mi az, ami sallang. Mert rengetegen vagyunk, akik le tudnánk adni a sallangokat.

Hogy mi az, amit kikötünk elvárásnak, de:

- csak azért tettük, mert erre kondicionált minket a társadalom, a haverok... mert a Józsika / Katika haverunk azt mondta, bottal nem piszkálná meg, mert anyukám szerint kaphatnék jobbat is, mert kicikiznének miatta itt-ott-amott, hogy eláll a füle, tömzsi a lába

- ha elgondolkozunk rajta, kiderül, hogy ez max. az ideálunk, de nem elvárás

- ha jobban megismerünk vkit, akkor lehet, megszépül a szemünkben, még ha előtte azt is gondoltunk, hogy "meh, átlagos"

- mert lehet, hogy az első szerelmünkhöz hasonlítjuk, és nem ez a kifejezett ízlésünk, csak rajta nem tettük magunkat még túl

- nem minden igény fizikai, külsőre vonatkozik... és a többi az bizony elgondolás, taktika kérdése, nem megváltoztathatatlan... tehát nem azért várod el, hogy a másik házias / aktív / zeneszerető stb. legyen, mert beléd van kódolva, hanem mert úgy könnyebb lenne az életed

2017. máj. 19. 15:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek benne, hogy lejjebb kéne adni. De mondjuk legyél reális, ha egy fullos nőt szeretnél oké, szerintem rendben van. De akkor neked kell igazodni a fullos nő igényeihez, mint ahogy az ő általa nyújtott dolgok is igazodnak a te igényeidhez.

Azt nem értem csak, ha valaki igényt tart valamire, tudja, hogy mit kell tennie érte, de nem teszi, csak siránkozik, hogy nem jön össze. Az valóban elég ostoba dolog. Én se érem be akármilyen jött ment sz..r alakkal, de ahhoz a szinthez, amit elvárok, én is nyújtom azt, amit ez cserébe megkövetel és egyébként nem is okozott problémát soha emiatt a párkeresés.

Valamit valamiért...

2017. máj. 19. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez, szerintem úgy hülyeség, ahogy van. Mit keresne mellettem egy olyan ember, akivel nem tudok beszélgetni, teljesen mást akarunk, szexuálisan annyit sem kelt bennem, hogy egy puszit adjak. Ez, még is milyen párkapcsolat lenne?
2017. máj. 19. 15:47
 10/13 Krukutyán Levente ***** válasza:
#9 Ez kisarkítás. Senki se mondja, hogy rögtön kvazimodo-t kell keresni vagy agyhalottat, csak rájönni, hogy egyes "igények" inkább csak ideálok és nem feltételek. Logikus a tökéletesre való törekvés, de semmi se az. Aki képtelen kompromisszumra, az "nőjön" fel az igényeihez akkor és ne siránkozzon, de nehéz dolga lesz az életben az fix.
2017. máj. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!