Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiknek rengeteg férfi udvarol! Ti hogy bírjátok ezt a lelki strapát? Mert bár egy ideig álomnak tűnik, és sokan irigykednek, de közben irtóra megerőltető.
Hát nem vagyok a helyzetedbe, de szerintem tanulj be egy konkrét szöveget, ami igaz, udvarias ÉS határozottan elküldi a fickót.
Továbbá fb-n meg tiltsd, aki idegesít, hogy irkál.
A konkrét szöveg semmi extra csak:
"A helyzet az, hogy nem akarok hazudni neked. Remélem díjazod az őszinteségemet, de nem áll módomban folytatni a beszélgetést. A következő lánynál tudom, hogy sikered lesz. Szép napot! "
Ez tényleg ilyen, fárasztó... ez van. És 19 évesen még csak az elején vagy... én lassan két évtizede koptatom az álló farkú nyomorultakat, és igen, annak ellenére, hogy a tököm tele van velük, felveszem a műmosolyt, és megpróbálom a lehető legudvariasabban lekoptatni az aznapi tizeharmadik versenyzőt is.
Amit tanácsolni tudok neked: nem tartozol senkinek magyarázattal! Lesz sok olyan, akinek nem elég a szimpa "nem", jön a "de miért nem, adj egy esélyt, azt se tudod, miről maradsz le", stb... mire én löktem a (valós) menyasszony vagyok/férjnél vagyok dumát, de ezeknek ez sem elég, lemeózzák a mancsodat, és követelik a választ, amiért nem látnak gyűrűt, és szabályosan még neked kell megmagyarázni, hogy hideg van b.a.szki, és ilyenkor lecsúszok a b.u.zi gyűrű, ezért nem veszem fel... ha nem hiszi el, akkor meg még tovább...
A lényeg, hogy - mai eszemmel - tudom, hogy ro.hadtul nem tartozom vadidegeneknek magyarázattal semmiről, akármit is gondolnak... te sem tartozol! Ha nem fogja fel, ő baja, le kell xarni magasról, és az arcába mondani, hogy k..u.rvára semmi közöd hozzá, nem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!