Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiknek rengeteg férfi udvarol! Ti hogy bírjátok ezt a lelki strapát? Mert bár egy ideig álomnak tűnik, és sokan irigykednek, de közben irtóra megerőltető.
#13 Köszönöm, ez a cél. :)
Megnézném, te hogyan nyilvánulnál meg, amennyiben x évtizeden keresztül két lábon járó p..inaként kezelt volna a társadalom, miközben te csak arra vágysz, hogy emberként nézzenek rád, ne b.a.sznivaló lyukként.
Azért a 10-eshez hasonlóakkal a f@.szkivan már bocsánat... ha valaki fiatal, és a sors véletlenül pont pinával "áldotta meg", akkor őneki aztán k...rvára oda kell ám figyelni minden gesztusára, mozdulatára, tettére, ill. lehetőleg ne is öltözzön csinosan (nem, nem keverem a csinosat a kihívóval, az a pasik szokása... úgy is állnak a farkak, ha egy jó nő egy centit nem mutat magából, csak épp csinosan (!) öltözködik), mert szegény, önmegtartóztatásra képtelen fiúkák még felfigyelnek rá...
Amúgy sajnos mond valamit; kérdező, ha el akarod kerülni a kínos szitukat, járj zsákban, légy szürke kisegér, ne fésülködj, ne sminkelj, sőt, légy igénytelen, ápolatlan, akár büdös is... stb., szvsz ne légy nő. Akkor sem úszod meg teljesen, de minimálisra csökkentheted a nyomulók számát - az is valami.
Én megértem szerencsétlen kérdezőt, ezért próbáltam valahogy segíteni neki...
Btw... szimpatikusnak tűnsz kérdező :D Van kedved ismerkedni? Merre laksz? írj privátot ;)
20/f :D
(Tudom, hogy nincs pasid, ne is próbálkozz :D )
Micsoda problémák.
Hidd el, hogy a külsődből több előnyöd származik mint hátrányod. Az életedben, tehetségesebb de kevesebb esztétikummal megáldott emberekkel versenyezve fogsz nyerni az élet minden területén.
81% te komoly mentális problémákkal küzdesz, leírásod alapján kb olyan lehetsz, mint aki női testbe született férfi.
Van egy bizonyos elvakult feminista fórumon egy hozzád hasonló "nő" aki pont ilyen undort érez a férfiak iránt.
Aztán egyszer megláttam, hogy néz ki....és még olyanokat írt, hogy alig bírta levakarni magáról a férfiakat.
Hát kb 100-ból ha kettő megpiszkálta volna egy bottal, akkor sokat mondtam.
Pedig valamit mégis teszel, valahogy úgy viselkedsz ami azt jelzi a férfiaknak, hogy szabad a pálya. Hidd el, sokkal gyakoribb az hogy egyáltalán nem mernek kezdeményezni, minthogy ennyire ostromoljanak valakit. Én pl. kizárólag akkor kezdeményeznék valakinél élőben, fényes nappal az utcán, ha félreérthetetlen jeleket látok rá, és szerintem a férfiak többsége is így van vele.
Ezen kellene változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!