Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, akiknek rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akiknek rengeteg férfi udvarol! Ti hogy bírjátok ezt a lelki strapát? Mert bár egy ideig álomnak tűnik, és sokan irigykednek, de közben irtóra megerőltető.

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rengeteg férfi udvarol nekem, sokszor van, hogy vonaton/egyetemen is random odajönnek...Egyszerűen már nem tudom mit csinálhatnék, korábban próbáltam kedves lenni, de néha már azt veszem észre magamon, hogy udvariatlanul küldöm el őket, ami nekem is szar érzés. Vagy azt hazudom, hogy van barátom, ez még a jobbik eset. Utálom már ezt csinálni, nagyon lefáraszt, a találkozások, az állandó visszautasítás. Ti hogy tudtátok ezt ép ésszel elviselni? (Nem olyan rég volt egy fél éves kapcsoltaom, szerelmes voltam, akkor kevesebben voltak, de még olyankor is folyton jött valaki, meg elkezdett írni, hiába nem válaszoltam, folytatta) Kimerültem. 19/L

2017. máj. 9. 19:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Beszélgettél már valaha az átlagon (ha nem is sokkal) de legalább egy picit is szebb lánnyal? Ha ismersz ilyet, kérdezd csak meg! Kérlek ne mond, hogy troll vagyok, létezik ilyen helyzet és én épp ebben vagyok.
2017. máj. 9. 19:44
 12/31 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek írtam
2017. máj. 9. 19:45
 13/31 anonim ***** válasza:
73%
8-as. Lehet, hogy szep no vagy es ostromolnak a ferfiak, de szerintem, ahogy kinyitod a szadat, elmenekulnek, mert omlik ki rajta a mocsok.
2017. máj. 9. 19:47
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a fárasztó? Szénbányában dolgozni vagy légiirányítók élete vagy az óvónők mikor 30 ebből 10 hisztis gyerekre oszlik meg a figyelmük.
2017. máj. 9. 19:51
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

#13 Köszönöm, ez a cél. :)

Megnézném, te hogyan nyilvánulnál meg, amennyiben x évtizeden keresztül két lábon járó p..inaként kezelt volna a társadalom, miközben te csak arra vágysz, hogy emberként nézzenek rád, ne b.a.sznivaló lyukként.

Azért a 10-eshez hasonlóakkal a f@.szkivan már bocsánat... ha valaki fiatal, és a sors véletlenül pont pinával "áldotta meg", akkor őneki aztán k...rvára oda kell ám figyelni minden gesztusára, mozdulatára, tettére, ill. lehetőleg ne is öltözzön csinosan (nem, nem keverem a csinosat a kihívóval, az a pasik szokása... úgy is állnak a farkak, ha egy jó nő egy centit nem mutat magából, csak épp csinosan (!) öltözködik), mert szegény, önmegtartóztatásra képtelen fiúkák még felfigyelnek rá...

Amúgy sajnos mond valamit; kérdező, ha el akarod kerülni a kínos szitukat, járj zsákban, légy szürke kisegér, ne fésülködj, ne sminkelj, sőt, légy igénytelen, ápolatlan, akár büdös is... stb., szvsz ne légy nő. Akkor sem úszod meg teljesen, de minimálisra csökkentheted a nyomulók számát - az is valami.

2017. máj. 9. 19:57
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a kérdés olyan volt mintha egy milliárdos panaszkodna arról, hogy unalmas neki a vásárlás mert már nem tudja mire költeni a pénzét.
2017. máj. 9. 20:23
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem szerencsétlen kérdezőt, ezért próbáltam valahogy segíteni neki...

Btw... szimpatikusnak tűnsz kérdező :D Van kedved ismerkedni? Merre laksz? írj privátot ;)

20/f :D

(Tudom, hogy nincs pasid, ne is próbálkozz :D )

2017. máj. 9. 20:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda problémák.

Hidd el, hogy a külsődből több előnyöd származik mint hátrányod. Az életedben, tehetségesebb de kevesebb esztétikummal megáldott emberekkel versenyezve fogsz nyerni az élet minden területén.

2017. máj. 9. 20:48
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

81% te komoly mentális problémákkal küzdesz, leírásod alapján kb olyan lehetsz, mint aki női testbe született férfi.

Van egy bizonyos elvakult feminista fórumon egy hozzád hasonló "nő" aki pont ilyen undort érez a férfiak iránt.

Aztán egyszer megláttam, hogy néz ki....és még olyanokat írt, hogy alig bírta levakarni magáról a férfiakat.

Hát kb 100-ból ha kettő megpiszkálta volna egy bottal, akkor sokat mondtam.

2017. máj. 9. 21:16
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Pedig valamit mégis teszel, valahogy úgy viselkedsz ami azt jelzi a férfiaknak, hogy szabad a pálya. Hidd el, sokkal gyakoribb az hogy egyáltalán nem mernek kezdeményezni, minthogy ennyire ostromoljanak valakit. Én pl. kizárólag akkor kezdeményeznék valakinél élőben, fényes nappal az utcán, ha félreérthetetlen jeleket látok rá, és szerintem a férfiak többsége is így van vele.

Ezen kellene változtatnod.

2017. máj. 9. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!