Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiknek rengeteg férfi udvarol! Ti hogy
bírjátok ezt a lelki strapát? Mert bár egy ideig
álomnak tűnik, és sokan irigykednek, de közben irtóra
megerőltető.
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rengeteg férfi udvarol nekem, sokszor van, hogy vonaton/egyetemen is random odajönnek...Egyszerűen már nem tudom mit csinálhatnék, korábban próbáltam kedves lenni, de néha már azt veszem észre magamon, hogy udvariatlanul küldöm el őket, ami nekem is szar érzés. Vagy azt hazudom, hogy van barátom, ez még a jobbik eset. Utálom már ezt csinálni, nagyon lefáraszt, a találkozások, az állandó visszautasítás. Ti hogy tudtátok ezt ép ésszel elviselni? (Nem olyan rég volt egy fél éves kapcsoltaom, szerelmes voltam, akkor kevesebben voltak, de még olyankor is folyton jött valaki, meg elkezdett írni, hiába nem válaszoltam, folytatta) Kimerültem. 19/L
Sajnos ezen az oldalon sokan javasolják azt, hogy növesszenek a férfiak tököt és próbáljanak leszólítani lányokat. Ez az eredménye. Kíváncsi lennék, ezek a férfiak mit szólnának hozzá, ha meleg férfiak próbálkoznának ismerkedni velük nap mint nap úgy, hogy a leglehetetlenebb helyen is leszólítanák őket. Fel lennének háborodva.
A nők pedig szó nélkül tűrik, hogy akárhova mennek, mindig belebotlanak valakibe, aki abból a szándékból kezd el ismerkedni, mert dugni akar velük. Pedig jó lenne, ha valamivel vissza lehetne vágni a férfiaknak, sőt még jobb, megállítani ezt a leszólításos ismerkedést véglegesen. Már az sokat segítene, hogy akivel közölnék a nők, hogy nem akarnak semmit tőle, de továbbra is követné őket, illetve beszélne hozzájuk, arra rendőrt hívnának zaklatás miatt.
2017. máj. 9. 22:21
22/31 anonim válasza:
Sőt, amelyik galád férfi ismerkedni merészel egy kávézóban, azonnal küldjék munkatáborba! Különítsék el mihamarabb a társadalomból, egy ilyen alázatos tettért ezt érdemelné. Felháborító..
Na de komolyra fordítva, nem az lenne az ekvivalens hogy férfiakat meg nők bombáznák ismerkedési szándékkal, hogy jöttek ide a melegek? Szerintem a legtöbbünk jól viselné, sőt kifejezetten örülne neki.
2017. máj. 9. 22:26
23/31 anonim válasza:
#22 pontosan ezért jó példa a meleg férfiak nyomulása... amíg a férfiak örülnének, ha nonstop nők bombáznák őket dugási (bocs, ismerkedési) szándékkal, addig a nők nagy része a háta közepére se kívánja a nyomuló pasikat... emellett persze ott a neveltetés: a nő dolga, hogy mosolyogjon, kedves legyen, stb., és próbáljuk ehhez mérten alakítani a visszautasítást is. Akár hiszitek, akár nem, nekünk sem öröm visszautasítani valakit. Nem érzéketlen droidok vagyunk, tudjuk, hogy nagy bátorság kell egy vadidegen nő leszólításához, stb-stb., csak hát a tapasztalat egy idő után keserűvé tesz minket is (lásd, aki szerint mentális problémával küzdök)... na de nem akarok nagyon elkanyarodni: a meleg férfiak ostromlása sokkal jobb példa, hiszen az az, ami hasonló érzést kelt bennetek, mint bennünk a hetero pasik nyomulása.
2017. máj. 9. 22:35
24/31 A kérdező kommentje:
Meleg férfiak nyomulása, nevetek!:D Egyébként igen, valószínű valamit teszek, hogy ilyen bátrak. És én tisztában is vagyok vele, hogy mit: nagyon nyitott vagyok, sokszor túlságosan is. Túl közvetlen. De mindig is ilyen voltam, kiskoromtól fogva, a fiúk pedig ezt sokan flörtnek veszik automatikusan. De a természetemen nem tudok változtatni. Mindenestre köszönöm a hasznos tanácsokat és annak, aki megértette a problémám. És igen, kicsit most kínosan érzem magam, mert azt el kell ismernem, hogy becsülendő, ha egy férfi mer kezdeményezni, csak szerintem tudni kell, hogy milyen helyzetben nem ideális.(pl.mikor tényleg mondom h van barátom és még utána sem akar leállni)
2017. máj. 9. 23:01
25/31 anonim válasza:
A kedvességet MINDIG flörtnek gondolják.
Nem tudsz vele mit csinálni.
Talán majd ha lesz pasid (akivel ugye kölcsönös a dolog), és kiírod közösségi oldalakra, illetve a vonaton is vele mutatkozol, akkor kevesebb udvarlód lesz.
21/L
2017. máj. 10. 12:34
26/31 anonim válasza:
A "meleg férfiak nyomulását" nyilván fiktív példaként hoztam fel... :P ;)
2017. máj. 10. 12:41
27/31 Sunshinedoll válasza:
Lelki strapa?
Nem tudom, én általában megmondom, hogy kösz, nem érdeklődöm, és ennyivel el van intézve.
2017. máj. 10. 15:21
28/31 anonim válasza:
Borzalmas lehet! El tudom képzelni, hogy kb hasonló trauma lehet a dolog, mint egy nagy lottónyeremény.
Együtt érzek veled, és hidd el, majd kinövöd! Ebben biztos vagyok! Fel a fejjel!
2017. máj. 19. 14:47
29/31 anonim válasza:
És milyen szöveggel mennek oda, ami ennyire direkt visszautasítást igényel?
Nő vagyok, minden barátom fiú, de még a közeli barátaim sem mernek kezdeményezni.
2017. jún. 8. 05:52
30/31 anonim válasza:
27: Igen, ezt így én is mondtam már. Sajnos az érdeklődés nem kölcsönös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!