Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+ éves férfiak! Nem unjátok már a sok elfecsérelt randit (biztosan sokan kaptatok már nem egy, , nem-et" randi után)? Nem esik ez rosszul nektek? Nekem már nagyon, a sokadik nem után. Pedig igényes vagyok, ápolt, tanult, rendes (túlságosan) férfi.
Nem unom, miért unnám? Díjazom az őszinteséget. Akkor is, ha egy randis "nem", meg egyébként se kell egy randit úgy felfogni, hogy "na most ebből mindenképp lennie kell valaminek, mert ha nem, akkor kudarc".
Azt sokkal jobban unom, hogy az exen úgy tönkretett lelkileg, hogy zsigerileg írtózok egy komoly kapcsolattól, és emiatt mar nem egy nagy kedves szép lányt leépítettem..
Nehogy azt higgyétek, hogy a nők olyan jó helyzetben vannak e téren.
Nyilván néhány vissza utasítás után ez jön le nektek, hogy de nekünk milyen könnyű, de nem mindig ez takarja a valóságot...
De unom...sokan mondják milyen jó meg izgi az eleje amikor minden rózsaszín... én pont az elejét unom, kicsit sablonos kiismerni egymást.Mit szeret enni, mi jön be neki az ágyban. Nos nem is a nemek miatt,hanem neten megismerek valakit, teszi valamilyennek magát nagyon szimpatikusak vagytok egymásnak. Élőben nem egy lány volt igénytelen. Tudod az igényesség relatív!, netre felpakol szép IGÉNYES ruhákban lábbelikben képeket és eljön randira egy szakadt futócipőben és semmilyen farmerban. Előadja milyen talpraesett lányka de élőben 2 fűszálat nem tud keresztbe tenni.
Na persze ezek máris kiirják,a facere hogy kapcsolatban.
Másik persze akinek én vagyok kevés...pedig igényes vagyok, ápolt, tanult, rendes (túlságosan) férfi.
Bár nem egyszer előfordúlt hogy elöttem is volt randija valakivel utánam is lesz. Hiába vagyok jó sok a jelentkező vagy az első nyer...vagy az utánad lévő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!