Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt sok férfinak azt írják, hogy "akkor add lejjebb az igényeidet! ", de ha fordítva, egy nő kapja ugyanezt válaszként, akkor "HOGY KÉPZELED? "
Ha itt egy férfi bármilyen társkeresési probléma kérdést feltesz szinte biztos, hogy legalabb egyszer megkapja a szokványos "akkor add lejjebb az igényeidet!" dumát (de hasonló sablonválasz még a "Sportolj!","Változtass!", stb...).
Egyrészt én peldául már leadtam addig, ameddig nekem elfogadható, egy adott szint alatt egyszerűen átverés lenne a dolog.
Másrészt, ha egy női kérdező kapná meg ezt (vagy akármelyik sablonos) választ, akkor akkora lenne a felháborodás, hogy ahhoz kepest a Vezúv kitörése csak petárdának tűnne (vagy peldául, ha valaki azt válaszolná egy elhízott, ezert társkeresési problémákkal küzdő nőnek, hogy: "Sportolj!", akkor az illetőt elvinné a népharag-cunami...). Pedig nemreg olvastam itt egy kerdest, amiből kiderült, hogy ezer férfi ezerfele nőt jelölt meg, mint 'álomnő', míg a nők csak kb. Ryan Gosling-okban gondolkoznak...
Ja, másik pedig ha kimennék ide a térre, és megkérdeznék 100 férfit és 100 nőt, a férfiak kb. 40-50, a nők viszont 80-90 százaléka mondaná azt, hogy éppen kapcsolatban van. Ez hogy lehet? Nem jön ki a matek!
Figyelj ide. Ha egy nő jön ide sírni (ez amúgy ritkább, a rinya inkább a pasik műfaja itt a gyakorin) akkor ő is megkapja hogy biztosan elhízott és fogyjon le. Nem szokták kozmetikázni a válaszokat, ő meg vagy megsértődik, vagy nem.
De rengeteg pasi sír itt hogy nem kap senkit. Ha neki hasonló tanácsokat adunk, azzal mi a baj? Én nem adnám lejjebb az igényeimet, de azért mert nem várok el olyat amit én nem tudok nyújtani. De amikor valaki itt sír, hogy ő nem kell senkinek, de neki csak a modell csajok jönnek be, miért kéne lejjebb adni az igényeit....hát nem kell lejjebb adni, csak ha nőt akar. Semmit sem KELL. Maradjon igényes és egyedül. Ennyi a sztori. Nyilván az kap ilyen tanácsot,aki szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!