Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés

Épp ismerkedem egy csajjal, középfokú végzettsége van és csak ilyen 330 nettó körül keres, lakása nincs, autója legalább van. 27 éves és egyáltalán nem akar többet az élettől, egyetem vagy bármi továbbképzés kizárva. Én 29 éves vagyok, gépészmérnök, jóval magasabb fizetéssel és van egy lakásom. Nem tudom mi tévő legyek, mert eltartani nem akarom... Motiválatlan és csóró, cserébe jó vele a szex.

Mi tévő legyek? Kuka vagy adjak neki egy esélyt?

2023. nov. 5. 12:57
 81/117 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy aki 30 evesen nem képes elhúzni egy albiba és a szülein úgy élősködik hogy esze ágyában sincs sporolni, sehol nem tart házügyileg (ha otthon van de saját házra spórol és már közel a cél a megértem) azzal én se állnék le. Én 19 évesen már elköltöztem, lehet hogy csak albiba de ami késik nem múlik. Valahol el kel kezdeni mindenkinek.
2023. nov. 5. 15:34
 82/117 anonim ***** válasza:
69%

81- igen, akkor te nem ilyen körben mozogsz. Én is amúgy, csak mindig megdöbbenek, amikor ilyen óriáskereseteket is kevesellnek. Én is azt mondom, hogy ha ketten összerakják csak ezt a 330-at, azért az úgy mégiscsak több, mintha valaki egyedül keres ennyit, és fizeti a lakhatást. Két keresetből azért jobb a helyzet. Szerintem a kérdező inkább azt nehezményezi, hogy ahhoz a stílushoz, amit a barátnő szeretne, azt neki kell megkeresni, és hogy a csaj részéről az "alap", hogy persze hogy a "pasi" keresse meg, hát mégiscsak ő a férfi. :) Szóval érted... ez a stílus, hogy a másik igazából egy papucs, egy pénztárca, ettől férfi. Ja hogy aki nem keres annyit?! Ó, hát az csóró... :D Érted.

Nem mindenki áll hozzá így mint te, hogy nem forog a pénz körül, és abból "főznek", ami van. (Mármint kereset szempontjából).

2023. nov. 5. 15:37
 83/117 A kérdező kommentje:

Bp-n albin kívül minden más offos.

Én vidéken élek, itt nem olyan para, 20-25 misibe mennek a lakások. 330ból itt se lesz sose saját lakásod, a bank is kiröhög kb. :D

2023. nov. 5. 15:39
 84/117 anonim ***** válasza:
95%

330 szar fizu az igen.

Ha ennyire nagyra vagy magaddal hogy te mérnök vagy keress magadnak mást és nyugodtan basz...ódj meg!

2023. nov. 5. 15:45
 85/117 anonim ***** válasza:
36%

Sok oka lehet, hogy valaki otthon marad.

Meg például mi van, ha valaki ideiglenesen egy olyan kétlakásos házban marad, ahol a már nem élő nagyszülő lakásában él függetlenül, egyedül? Minek menjen albérletbe, főleg ilyen árak mellett? Amíg nincs kapcsolata, addig szerintem ez elmegy, minek dobjon két pénzt havonta, ha amúgy is üresen állna a lakás? Nyilván egy kapcsolatra külön költözne, én több ilyet láttam, és ezt sokan csinálják. De vannak akik többen bérelnek albit, hogy a költség jobban jöjjön ki. Akkor az is ugyanúgy gáz.

Én ezekben nem látok problémát, több olyan kapcsolatot láttam már, ahol ilyen körülmények közül indultak, és amikor a kapcsolat alakult, akkor saját albit béreltek, és később lett saját lakás is. Nem volt ebből gond, nem csináltak belőle elvi kérdést, hogy ha nincs sajátod x évesen, akkor életképtelen vagy. Szerintem most is egyedül lennének még, ha így álltak volna hozzá.

2023. nov. 5. 15:46
 86/117 anonim ***** válasza:
91%
nagyon elegem van az olyanokból akik elvannak szállva maguktól nem lehet mindenki mérnök stb és akkor mi van a többi dögöljön meg legyen le nézve szart se ér? Rohadtul elegem van már
2023. nov. 5. 15:47
 87/117 A kérdező kommentje:

85 - Igen, sz*r.

86 - Vagy albérlet vagy a mamahotel játszik. Pl. 19 milló hitel, 20 évre, 166ezres havi törlesztővel. A vége 39 misi fele alakul. Hogy fizetsz 166 ezres törlesztőt ilyen 330 ezres fizetésekből? :D Sehogy!

2023. nov. 5. 15:48
 88/117 A kérdező kommentje:
88 - Akkor ne olvasgass ilyen kérdéseket. :D
2023. nov. 5. 15:49
 89/117 anonim ***** válasza:
100%

baszki de ha egyszer hülye vagy és lenézel másokat és érezteted hogy semmit nem érnek nem vagyok agresszív de amilyen állapotba most vagyok le ütnélek.

Egyébként igazad van sehogy nem lehet törlesztőt fizetni remélem felveszed a hitelt rögtön utána lebetegszel és akár utszára is kerülsz mert szar mérnöki fizuval sem vagy akkora király hogy 19-20 millát ki adj csak úgy te......

2023. nov. 5. 15:54
 90/117 A kérdező kommentje:

Nekem legalább adtak és nem röhögtek ki. Nyugi, van B opció is, ha baj lenne.

Nem nézel le senkit, csak egy tényt közöltem, a 330e nettó sz*r. Ez ennyi, két éve talán középszerű volt, most már nem az.

Írni meg tanulj meg, nem fog ártani a jövőben.

2023. nov. 5. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!