Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen nőnek?

Figyelt kérdés

Épp ismerkedem egy csajjal, középfokú végzettsége van és csak ilyen 330 nettó körül keres, lakása nincs, autója legalább van. 27 éves és egyáltalán nem akar többet az élettől, egyetem vagy bármi továbbképzés kizárva. Én 29 éves vagyok, gépészmérnök, jóval magasabb fizetéssel és van egy lakásom. Nem tudom mi tévő legyek, mert eltartani nem akarom... Motiválatlan és csóró, cserébe jó vele a szex.

Mi tévő legyek? Kuka vagy adjak neki egy esélyt?

2023. nov. 5. 12:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/117 anonim ***** válasza:
4%
Kuka
2023. nov. 5. 12:59
 2/117 anonim ***** válasza:
31%
Ilyet szedett fel az exem. Tanfolyami vegezttsegu sminktelen dagadt szemuveges parasztasszonyos nő. De neki az kellett mert azon van mit fogni meg főz mos takarit meg a kutyanak se kell igy nem kell rá féltékenykedni se.
2023. nov. 5. 13:00
 3/117 A kérdező kommentje:
Igen-igen, a mai világban egy nő anyagi helyzete is rendkívül fontos. Nem azért tanultam/tanulok hogy valami csóró nőt el kelljen tartanom. Tartsa csak szépen el magát, már nem 1980-ban vagyunk.
2023. nov. 5. 13:01
 4/117 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egyedül, mint írtam ismerkedek.

Dehogy a magyarok 3%-a keres ennyit, ez simán hozható, átlag alatti bér.

Miért ne beszélhetnék így róla? Ők nem így beszélnek a férfiakról?

2023. nov. 5. 13:02
 5/117 anonim ***** válasza:
12%

Persze kapna esélyt nettó 330 elég magára ha csak a rezsi felét kell fizetnie és kész viszont iratnék szerződést hogy ha le lép akkor nem viszi a lakás felét.

Amúgy meg jó vele dugni, az már plusz pont.

2023. nov. 5. 13:08
 6/117 A kérdező kommentje:

A szerződés egyértelmű, ha odáig jut a dolog. Amiért én megdolgoztam és fizetem a hitelét, az az enyém. Egy ilyen fészekrakó nem fogja elvinni a felét. :D

Ma áthívom, azt beszélek vele erről. :D

2023. nov. 5. 13:09
 7/117 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, lehet hogy jól keresel, de “mérnök” létedre nem ismered az átlag fogalmát… nagyon gáz vagy.
2023. nov. 5. 13:16
 8/117 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom, 330 nettó nem az a kategória, akit el kell tartani. Volt, amikor anyukám keresett ennyit, ketten éltünk belőle (vidéken). Másrészt honnan tudod, hogy ez a csaj arra megy, hogy eltartsd?
2023. nov. 5. 13:17
 9/117 anonim ***** válasza:
96%
Miért kéne eltartanod? Te magad írtad hogy 330-at keres. Gondolom eddig is ebből tartotta el magát.
2023. nov. 5. 13:18
 10/117 A kérdező kommentje:

Miért vagyok gáz? Ez simán hozható bér, kb az ország bármely területén.

Amúgy ne legyetek már bohócok, ha egy férfi keresne ennyit az rögtön kevés lenne, de ha egy férfinek az az igénye h ne kelljen már eltartani valami szerencsétlent, aki többet nem is akar az élettől, akkor meg ő a gonosz.

2023. nov. 5. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!